Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dubrovnik nasıl?

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
30gün olsa gerek. yine de bi check et sen.

çok aşırı güzel, gidin!

param olursa yazlık alırım oradan. acımam parasına. mimari hem tarihi binalarda hem de yeni binalarda harika. deniz muhteşem ama biraz serince.

adaları görün, kanoya kesin binin. kanodan önce güneş kremi sürün bol bol. hatta su geçirmez bi çanta alın yanınıza içine yiyecek falan da koyun, krem de. kanoyu-tekneyi ne isterseniz artık- 2-3saatliğine kiralayıp adalarda piknik yapın falan öle geri gelin.

fırsat olursa yine giderim. gece hayatı çok yok bu arada. 2tane mi ne klüp var. birisi dubrovnikteki otobüs durağının orada. onlara takılmayın hiç. eski şehir içinde kaliteli mekanlar var. klüp değil ama çok daha güzeller. gezerken göreceksiniz zaten. yanılmıyorsam pazarın arka tarafında olacaklar.

teleferikle yukarıya çıkın, kale duvarları üzerinde gezin, çoklu kart satıyorlar.. onlardan alın. otobüs biletlerinin 1saat içinde kullanımı var. indiniz, 1saat içinde geri dönüş bedava yani. 1saat içinde geri dönmüyorsunuz ama ben hâlâ oradaki türklere bu kartları çeyrek fiyatına satabileceğinizi düşünüyorum. ufak da olsa kâr kârdır babalar.

şimdi uçağa atlayıp gidin!

ha unutmadan cam kenarı ve kanatın kapatmadığı bir koltukta gidin.yol boyunca manzara süper. sol tarafta gidin. solda gelin. dönerken yeşillik, giderken bol deniz görün işte.
Sosyal ağlarda paylaş

otelde kaldım
hostellerin yerleri çok güzeldi ama gerçekten
eski şehirin içinde vardı mesela bi tane.. mpppfffsss falan dedim yerini görünce. sonra hafif titreyerek küçük bir orgazm anı yaşamış olabilirim. tam anımsayamıyorum. dünya falan karardı o derece..

arama motoru olarak google diye bişi var abi..

hırvatistan vize süresi yazıyorsun. çıkan linklere tıklıyorsun. 90 gün diye sölüyor anında.

ama bakın o 3aya kadar denilen süredir. girişte size 1ay ya da 2ay verebilirler yani. benden demesi. 1ay rahat veriyorlar. kapıda konuşun zaten GEZİCEZ ULAN BiZ demeyi unutmayın. ne için geldiniz derlerse cool bi şekilde bakıp sonra "WE CAME HERE TO PAAAARTY" demelisin bi de.

bunu söylemeyi unutma ki ne kadar eğlenceli birisi olduğunu anlasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

iyi gayet güzel bir yer

de.. hırvatistan gibi geneli ucuz bir yer için aşırı overpriced bir yer, ismi var falan tamam ama burayı görmüş olmak için 1-2 gün geçirip sonra hırvat sahilindeki benzer kentlere akın derim.

bu doğru abi. dubrovnikten mostar!a giderken olan novu u novum mu ne diye bir yer var mesela. çok sakin, acaip güzel bir yer.

devamında da süper yerler var.
dubrovnikte adalara falan gidin zaten. hatta oralarda pansyion flan varsa onlara bakın şimdiden. 2gün adada 2gün şehire yakın bi yerlerde kalın, gezin.. sonra sakin bi yerlere kapağı atıp denizin tadını çıkartın.

kotor gezileri var, kesin onlara da gidin abi. gezi başı 30-40€ gibi falandı hatalı anımsamıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

70 küsür ülkeye gittim, Dubrovnik gerçekten de özel bir yer. Zaten UNESCO'nun koruması altında, gündüzü ayrı güzel, gecesi ayrı. Bembeyaz yazpıları ile kendini bir film seti içerisinde hissedebilirsin. Geceleri ışıklandırma o kadar muntazam yapılmış ki, herhangi bir cafe'de oturup canlı müziğin ve yapıların güzelliklerine dalıp geceyi bitirebilirsin. Yine Old Town içerisinde çok görkemli bir gece kulübü var, dünyaca ünlü DJ'ler gelip canlı performans yapıyorlar, tavan yüksekliği 25 metre kadar :)) Orada çok eğlenebilirsin, denizi kumu güneşi söylemiyorum bile. Ada turları oldukça keyifli, şato turlarıda aynı şekilde. Çok gidip görülesi bir yer, ben bir kere gittim ve tadı damağımda kaldı, yine bir gün gitmek hep kafamda..
Sosyal ağlarda paylaş

abi dediğin tepe üstündeki ise genelde klasik müziklere vermişler orayı.

limanın arkasında bi yer var ama orası güzel bak.

abi şehrin güzel tarafı şu, tam bir seadogs havası var eski şehirde. gemi ile yanaşırken geminin burnuna çıkıp limana girişi izleyin falan.
Sosyal ağlarda paylaş

http://maps.google.com/maps?hl=tr&client=firefox-a&hs=aKf&rls=org.mozilla:tr:official&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1440&bih=740&q=Dubrovnik+map&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x134b8ba20835e87d:0x400ad50862bd500,Dubrovnik,+H%C4%B1rvatistan&gl=tr&ei=yQawT9nTFc744QT0mtWcCQ&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CDkQ8gEwAA

iyiymiş, roadtrip bile yapılır sanki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...