Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inca lcd monitor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İncanın 21.5" lik full hd monitörünü aldım dvi dan çıkıp ekran kartına hdmi ile bağlıyorum ilk başta hiç bi sorun yoktu driverları fln yükledim en son internetten ondan sonra restart attım ve bilgisayar monitörü generic non pnp monitor olarak görmeye başladı ve çözünürlüğü 640x480 mi ne ona çevirdi. Baya uğraştım driverları fln sildim eskilerini yükledim düzelmedi ondan sonra arkadaşın monitörü bağladım hiç bi sorunsuz çalışıodu ordan ati catalyst centerdan kendi monitörümün çözünürlüğünü 1920*1080 olarak ayarladım driverıda manuel olarak digital flat panel diye değiştirdim tekrardan çalışmaya başladı fakat bu sefer de bilgisayarı açarken kullanıcı adı yazılan yere kadar sinyal almıyo monitör. internette baktığım kadarı ile de hiç bi şekilde inca monitörlerin driverını bulamadım. nasıl düzeltebilirim bu sorunu? ha bi de monitörü arkadaşın makinaya taktığım zaman da sorunsuz çalışıo garip bi durum
Mesaj tarihi:
bir de arkadaşın makinaya monitörü bağladıktan sonra tekrardan lcd monitör olarak algılamaya başlamıştı ta ki bir gün sonra tekrardan digital flat panel e döndü ve kullanıcı ekranına kadar sinyal almamaya başladım.
  • Yeni Oluştur...