Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

divx, codec, the man who wasn't there

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

öncelikle sorayim, bu film elinizde mevcut mu? yalnız coen kardeşlerin filmidir, aynı adla başka bi film daha vardı sanırım o yüzden belirtiyorum. 2001 çıkışlıdır. bi de bu film aslen almanca mıdır? yoksa ben almanca dünlajlı mı çektim.. ehe

yazılımsal sorunum ise, filmde görüntü olmamasından kaynaklanıyor. dedim codec'i mi yok, ama gspot denilen programla baktım o da mevcut.. sesi var bu arada. yani kesin codec problemi ama nasıl bir problem? yani gspotta mı bir dingillik mevcut acep?

bi de filmin sizde olup olmamasını, aynı kopya olabilme ihtimalinden dolayı sordum..
Sosyal ağlarda paylaş

codec packlerden birinin en yeni versyonu indirip dene muhtemelen olur (önceden eskisini kaldır.) bir de player olarak (kesin biliosundur ama) aha bu

http://www.bsplayer.org/[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 21 Eylül 2004 04:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

radlight'ın yeni versyonu çıktımı bilmiyorum amma eski versyonu bs den kötüydü :( bir de yanında spyware yüklüyor, spywarei temizleyince de çalışmıyor kısaca kıl bişi.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...