LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 öncelikle sorayim, bu film elinizde mevcut mu? yalnız coen kardeşlerin filmidir, aynı adla başka bi film daha vardı sanırım o yüzden belirtiyorum. 2001 çıkışlıdır. bi de bu film aslen almanca mıdır? yoksa ben almanca dünlajlı mı çektim.. ehe yazılımsal sorunum ise, filmde görüntü olmamasından kaynaklanıyor. dedim codec'i mi yok, ama gspot denilen programla baktım o da mevcut.. sesi var bu arada. yani kesin codec problemi ama nasıl bir problem? yani gspotta mı bir dingillik mevcut acep? bi de filmin sizde olup olmamasını, aynı kopya olabilme ihtimalinden dolayı sordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Codecleri silip baştan yüklesene.Bende de aynı sroun olmuştu GSpot ta gösteriyordu bende sildim yükledim codecleri düzeldi.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 OggDS kodekini bi dene isterse,benim bi sorunu çözmüştü[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 codec packlerden birinin en yeni versyonu indirip dene muhtemelen olur (önceden eskisini kaldır.) bir de player olarak (kesin biliosundur ama) aha bu http://www.bsplayer.org/[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 21 Eylül 2004 04:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bs de iyi de en iyisi tartışmasız radlight[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 radlight'ın yeni versyonu çıktımı bilmiyorum amma eski versyonu bs den kötüydü :( bir de yanında spyware yüklüyor, spywarei temizleyince de çalışmıyor kısaca kıl bişi.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar