Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Matrixin böyle bir videosu vardı burayada koymuşlarda cüzdan diye bulduklarım açılmadı yeni nir sitesini bilen varsa söylesin birde birde kurbağa diye event horizon videosu vardı bilen varsa link versin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 www.babun.org Aramaya da inanmak lazım :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 biliyorum arkadaşım bu siteyi buldum paticikte zaten ama açılmıyor sanırım kapanmış. Başka?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kazaa?[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Şuanda kazaaya erişimim yok malesef [Bu mesaj Ardeth tarafından 20 Eylül 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ben girebiliyorum siteye.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 giriliyor..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bende girmiyor malesef...Hmm internetten ozaman herhalde düzelir ama ozamana kadar başka kaynak verebilecek olan varsa sevinirm.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=47029 burada daha önce açılan konu affedersiniz zamanında "babun.org seslendirmelşeri" gibi bir başlıkla açsaydım daha iyi olursdu ama idare edin artık "Matrix-Cüzdan" diye aratığınızda bu konudan ulaşırsınız :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 konuda ben videoların linklerini koymuştum "farklı kaydet" (save target as) sekmesinden indirebiliyorsunuz[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eh evet arkadaşımın evinde ona göstermek için sormuştum o yoluda denedim ve çalışmadı sanırım ayarlarında bir sorun var başka bir arkadaştada çalışmadı ama bende çalışıyor neyse genede teşekkürler ben onlara göndermenin bir yolunu bulurum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bunlardan başka bildiğiniz var mı buarada? bende mortal combat, star wars, tayin, matrix, event horizon var zaten.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 oha istek (kod adı kılıç balığı) yok mu? büyüüüük kayıp! linkini verdiğim konuda vardı o videonun linki.. *!dondurma istiyom.. avokadolu olacak..*[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 evet onuda yeni yükledim süper hehe o bu siteyi açamayanları birgün çağırıp göstermem gerek artık 7-8 tane oldu hiçte çürük çıkmadı aralarından :p Başka varmı bilen hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Öne çıkan mesajlar