Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix - Cüzdan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Matrixin böyle bir videosu vardı burayada koymuşlarda cüzdan diye bulduklarım açılmadı yeni nir sitesini bilen varsa söylesin birde birde kurbağa diye event horizon videosu vardı bilen varsa link versin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
biliyorum arkadaşım bu siteyi buldum paticikte zaten ama açılmıyor sanırım kapanmış. Başka?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
kazaa?[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
bende girmiyor malesef...Hmm internetten ozaman herhalde düzelir ama ozamana kadar başka kaynak verebilecek olan varsa sevinirm.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=47029

burada daha önce açılan konu
affedersiniz zamanında "babun.org seslendirmelşeri" gibi bir başlıkla açsaydım daha iyi olursdu ama idare edin artık "Matrix-Cüzdan" diye aratığınızda bu konudan ulaşırsınız :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
konuda ben videoların linklerini koymuştum "farklı kaydet" (save target as) sekmesinden indirebiliyorsunuz[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
eh evet arkadaşımın evinde ona göstermek için sormuştum o yoluda denedim ve çalışmadı sanırım ayarlarında bir sorun var başka bir arkadaştada çalışmadı ama bende çalışıyor neyse genede teşekkürler ben onlara göndermenin bir yolunu bulurum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bunlardan başka bildiğiniz var mı buarada? bende mortal combat, star wars, tayin, matrix, event horizon var zaten.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
oha istek (kod adı kılıç balığı) yok mu?
büyüüüük kayıp!

linkini verdiğim konuda vardı o videonun linki..

*!dondurma istiyom.. avokadolu olacak..*[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
evet onuda yeni yükledim süper hehe o bu siteyi açamayanları birgün çağırıp göstermem gerek artık 7-8 tane oldu hiçte çürük çıkmadı aralarından :p Başka varmı bilen hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • Yeni Oluştur...