worser Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 benim merak ettiğim bi konu var bu sene özel üniversitede burs kazanamıyorum bu sene burssuz gidip seneye öss ye girdiğimde %50 burs puanı alırsam okulda 1 den mi başlarım yoksa okul %50 olarak devam mı eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 saydırırsın dersleri. sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
worser Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 nasıl yani ? baştan başlamama gerek olmuyomu okul %50 mi oluyor puanım yeterse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 üsttekine katılıyorum aynen öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 hayır kaydını sildiriyosun tekrar kayıt yaptırıyosun sonra eski transkriptinle gidip ben bu dersleri aldım sayın ibineler diyosun sayıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aynı üniversitenin %50 burslusuun kazanırsan 1. sınıfta aldığın dersleri sayarlar 2 den devam edersin. başka okulun aynı bölümünü filan kazanırsan büyük ihtimal yine aynı şeyi yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
worser Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 teşekkürler..okulun saymama gibi bi sorunu olmaz demi dersleri geçirirler yani 2.sınıfa burslu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 kimse neden össye girdiği seneden sonra puanının kırılacağını söylememiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sormamış onu sldkfjskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
worser Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 okuldan gelen puan düşüyo da okuldan puan gelmicek kadar az zaten benim sorun değil yani o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 not ortamalsına da vermiyorlar mı burs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 abi hangi okul için direniyorsun bu kadar sorması ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
worser Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 o olay çok zor dediler 3.50 üstü olmalıymış bi sene yemicez içmicez okulun parayı çıkarcaz artık umarım bursluya döner 2.sınıfta sakata gelirim yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
worser Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yaşar üniversitesi uluslararası lojistik yönetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 okulun parası atıyorum 15 bin liraysa. %50 burslu olunca cebinden çıkacak para senelik 25 30 binlirayı bulur barınma masrafıyla beraber. o parayla git bi adam gibi dersaneye tam burslu kazan. istediğin bölüm de o kadar yüksek puan isteyen bi bölüm değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
worser Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bu 2.senem geçen sene puanım iyiydi yüksek yerleri istiyodum bi sene daha kaldım kalmaz olaydım lys ler berbat geçti 1 sene daha kaybetmek istemiyorum arkadaşlarım mezun olcak artık barınma sorunu yok zaten izmirde yaşıyorum sadece okul parası çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar