Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özel üniversite burs sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim merak ettiğim bi konu var bu sene özel üniversitede burs kazanamıyorum bu sene burssuz gidip seneye öss ye girdiğimde %50 burs puanı alırsam okulda 1 den mi başlarım yoksa okul %50 olarak devam mı eder?
Mesaj tarihi:
aynı üniversitenin %50 burslusuun kazanırsan 1. sınıfta aldığın dersleri sayarlar 2 den devam edersin. başka okulun aynı bölümünü filan kazanırsan büyük ihtimal yine aynı şeyi yaparlar
Mesaj tarihi:
o olay çok zor dediler 3.50 üstü olmalıymış bi sene yemicez içmicez okulun parayı çıkarcaz artık umarım bursluya döner 2.sınıfta sakata gelirim yoksa :)
Mesaj tarihi:
okulun parası atıyorum 15 bin liraysa. %50 burslu olunca cebinden çıkacak para senelik 25 30 binlirayı bulur barınma masrafıyla beraber. o parayla git bi adam gibi dersaneye tam burslu kazan. istediğin bölüm de o kadar yüksek puan isteyen bi bölüm değil
Mesaj tarihi:
bu 2.senem geçen sene puanım iyiydi yüksek yerleri istiyodum bi sene daha kaldım kalmaz olaydım lys ler berbat geçti 1 sene daha kaybetmek istemiyorum arkadaşlarım mezun olcak artık barınma sorunu yok zaten izmirde yaşıyorum sadece okul parası çıkıcak
  • Yeni Oluştur...