Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 veya MD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında karar veremedim müziğemi açsam diye ama konu dışı daha mantıklı göründü
neyse sorun şu;
pazartesi günü walkman e veda edip yeni teknolojiye kucak açacağım ama karar veremediğim şey MD mi alsam MP3 playermı
aradığım en önemli özellik boyutlar ve hafızası(ee ne kaldıki)
fiyat sorun değil çok uçuk olmadıkça
tavsiyeleriniz nedir[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM

[Bu mesaj Proxa tarafından 28 Ağustos 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ipod bi arkadaş tavsiye etti 40gb hafızası var dedi
peki md ve mp3 un avantajları nedir
ipod kac paraya bulunur bursada nerden alınır[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
mp3 player tabii ki daha mantikli . ipod da alma tek olayi pazarlama harikasi olmasi arastir almadan once . hizli sistem bu tip ekipmanlar icin gayet iyi onlara bak .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
araştırmak için açtım zaten topiki :)
ilgili site varsa elinizde iyi olur[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
MD, son kullanıcı pazarındaki yerini tamamen kaybetti. Çok yüksek kalitede kayıt yapan yerler tercih ediyor sadece, birazda arşivleme avantajı (kasetleri sayesinde) ve MD playerların (büyük olanlar) mix vs.. özellikleri nedeniyle. MP3 player al kesinlikle.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
tabıkıde kucuk mp3 player da alabılırsın bıdfe md de bıssuru kasette alabılırsın yanına ıyı kalıtede kayıtlar yapıp[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
peki mp3 playerlarda hafıza kartı gibi bi olay varmı?
yani 2 tane taşısam yanımda
ömrümün yarısı dershanede geççek gibi görünüyo bu sene :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 28 Ağustos 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
ben olsam md ye vercem parayı ustune az bucuk daha koyar gıder ipod alırdım

+1[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
said:
Proxa, 28 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
peki mp3 playerlarda hafıza kartı gibi bi olay varmı?
yani 2 tane taşısam yanımda
ömrümün yarısı dershanede geççek gibi görünüyo bu sene :)

olması lazım alırsanda bak 90 $ sevıyelrınde creatıve ın war bı tane o guzel radyodan fılanda kayıt yapabılyorsun[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ek karta ne gerek var . 80 -120 ve hatta 200 gb lik mp3 playerlar var . doldurmak icin omrunu versen gene cok zor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:

Bende bu var gayette memnunun.. Napa PA28 130 kağıta buldum kadıköyde.. 25-30 arası mp3 alıyo zaten sıkıldıkça değiştiriyorum.. Bilgisayara takıorum usb kablosunu atıyorum mp3leri + olarak hem adaptörle şarj oluyor hemde bilg.'e takıp şarj oluyor

[signature][hline]Touch of death is never gentle...

Mesaj tarihi:
o 200 gb aleti almayada yetmez ömür :)
şimdi kesin MP3 alıyorum o zaman i-pod ilk tercihim olacak
eğer fiyatları oygun olmazsa sizce hangi markaları tercih etmeliyim
birde i-pod boyutları nasıl[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
huun, 28 Ağustos 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
ek karta ne gerek var . 80 -120 ve hatta 200 gb lik mp3 playerlar var . doldurmak icin omrunu versen gene cok zor .

yok oyle bısey warsada cok agır olur[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
bende MD-Player var ama sürekli kaset doldur boşalt bayıyo
onçün şimdi iPod alcam.md-Player 250$ iPod(20GB)290$. çok fark yok[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
herkese teşekkürler
i-pod şu anda düşünüyorum
bursada nerden bulurum bilen varmı[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 28 Ağustos 2004 21:52 tarihinde demiş ki:

yok oyle bısey warsada cok agır olur

evet 200 gb nerden cikmis gaza gelmisim yazarken eheh 80 ve 120 var ama[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 28 Ağustos 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
SwZ, 28 Ağustos 2004 21:14 tarihinde demiş ki:
said:
jacabo, 28 Ağustos 2004 21:00 tarihinde demiş ki:
ben olsam md ye vercem parayı ustune az bucuk daha koyar gıder ipod alırdım

+1

400'e singapurdan aldım md vede gayet memnunum şuanda türkiyede 300-400 oldu herhalde md amaa eğer param var diosan kesinlikle i-pod al[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 28 Ağustos 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biyer okumuştum ve çok mantıklı gelmişti: "yanımda içinde HDD ve mekanik aksam olan cihaz taşımak istemiyorum" Bu bilmem kaç GB olan aletler için geçerli. Zaten o kadar mp3'ü oraya koyup napıcaksın? Bu yüzden 256-512MB'lik mp3 player alırım (fazla fazla yeter), "mekanik aksamım var fazla zıplamayayım" derdinen kurtulurum..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
qui hangi cagra yasiyorsun . o mp3 playerlarla hayatinin sonuna kadar hoplayip ziplasanda bir sey olmaz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...