Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0'dan başlamak

DoruK

Öne çıkan mesajlar

antrenman yapmayı bırakalı 1 sene olacak, kollar bacaklar pamuk şeker kıvamına geldi. kilo verdim. şimdi işten güçten zorlarsam günde 20-30 dk ayırabilirim ancak. basit dumbell mekik vs. çalışmaları yapıcam, kilo almam lazım.

ilerde bırakınca meme sarkıtmayan pipiyi düşürmeyen bişi tavsiye edebilir misiniz? direk proteine abansam nolur? no xplode vardı iyiydi güzeldi onla protein karıştırsam nolur? bu konuda çok noobum ama bi an önce başlamazsam yakında jöle kıvamına gelicem sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi anlamda kondüsyon isteyen çalışmalar spartacustur 300 spartans workouttur,0 dan başlanıyorsa 3-4 haftalık bi 45er dakika kardiyo ve üstüne hafif kilolarla istasyonvri çalışma onu takiben 1 ay aletli istasyon çalışması sonrasında bölgesel yapılır

Oldu olucak 0 dan başlıyana p90x önerelim,15. dakikadan istifa etsin
Sosyal ağlarda paylaş

p90 workoutu tam olarak bilmiyorum ama yinede p90 lar genel olarak çok yorucu,o yüzden en azından p90 yapıcaksan 3-4 hafta istasyon yap biraz nefes aç derim, ham vücuda birden yorucu ağır idman yüklersen nefret edersin, ama dene p90 ı,sanırım torrentlerde beslenmesinden videolarına vs.vs. kadar setleri bulunuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni başlık açmadan burdan sorayım;
6-7 yıldır herhangi bir sporla uğraşmadım. Sadece tembel tembel oturdum bütün gün. Bayağı göbek oluşmaya başladı, vücudumun şekli bozuldu.
Bayağı bir güçsüzüm fizik olarak. Birazcık şekle girmek ve güçlenmek için ne çalışmam gerek? Spor salonuna gitmekten ziyade evde ne yapabilirim? Yemek olarak neye ağırlık vermem gerekir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...