iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Khelben said: mulgear6 said: serserilik yapıyo sanane arkadasım milletin bekçisi misin istedigini yapar Sen babaların avukatı mısın? aynen yani sordugum soruda bi yanlıslıkmı var? anlamadım bence gayet acık ve net bir soru bi insan 9 da parkta oldugnu belirtiyorsa bende nie orda oldugnu sorarım ? merak ettım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 beyler konunun disina cikmayalim lutfen, bu baslik altinda msg atan herkes FB ve onun sikkesini tartismak zorunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Khelben said: mulgear6 said: serserilik yapıyo sanane arkadasım milletin bekçisi misin istedigini yapar Sen babaların avukatı mısın? aynen yani sordugum soruda bi yanlıslıkmı var? anlamadım bence gayet acık ve net bir soru bi insan 9 da parkta oldugnu belirtiyorsa bende nie orda oldugnu sorarım ? merak ettım sadece Merak edenler gelip görebilirler Babayı. Parklar halka açık yerlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Khelben said: mulgear6 said: serserilik yapıyo sanane arkadasım milletin bekçisi misin istedigini yapar Sen babaların avukatı mısın? aynen yani sordugum soruda bi yanlıslıkmı var? anlamadım bence gayet acık ve net bir soru bi insan 9 da parkta oldugnu belirtiyorsa bende nie orda oldugnu sorarım ? merak ettım sadece gel pazar 21de parka gösterelim ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mulgear6 said: iksmen said: Khelben said: mulgear6 said: serserilik yapıyo sanane arkadasım milletin bekçisi misin istedigini yapar Sen babaların avukatı mısın? aynen yani sordugum soruda bi yanlıslıkmı var? anlamadım bence gayet acık ve net bir soru bi insan 9 da parkta oldugnu belirtiyorsa bende nie orda oldugnu sorarım ? merak ettım sadece gel pazar 21de parka gösterelim ccc tabiki gelmicemde neyin peşindesiniz anlamadım. yani neyi ima ediosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sana piramit yaptırıp banlatmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mulgear6 said: iksmen said: Khelben said: mulgear6 said: serserilik yapıyo sanane arkadasım milletin bekçisi misin istedigini yapar Sen babaların avukatı mısın? aynen yani sordugum soruda bi yanlıslıkmı var? anlamadım bence gayet acık ve net bir soru bi insan 9 da parkta oldugnu belirtiyorsa bende nie orda oldugnu sorarım ? merak ettım sadece gel pazar 21de parka gösterelim ccc BU TEHDITKAR, SEVIYESIZ VE BASIT TARTISMANIN ALTINA DAHA FAZLA MESAJ GONDERMIYOR, ADMINLERI GOREVLERININ BASINA CAGIRIYORUM .. KIMSE KIMSEYI BU SEKILDE ALENEN TEHDIT EDEMEZ, BURASI HUKUK DEVLETI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Merakını gidermek peşindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 YEMEDİİİEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Evet birisinden kurtulduk bakalım 2. si ne kadar dayanacak. Full caps lock açık yazmak yasaktı yanlış hatırlamıyorsam, iyi bunu da ordan götürürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Khelben said: Evet birisinden kurtulduk bakalım 2. si ne kadar dayanacak. Full caps lock açık yazmak yasaktı yanlış hatırlamıyorsam, iyi bunu da ordan götürürüz. adaletin bekçisi kelin merhemi olsa önce basına sürermiş kelben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://www3.bobiler.org/upload/all/237/sike_tsubasa_23743853387.jpg AGAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 uu bel altı vurduu diyicem vurmadı kel değil yol var sadece daha 3-5 yılı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Penthesilea said: http://www3.bobiler.org/upload/all/237/sike_tsubasa_23743853387.jpg AGAHAHAHAHAHAHAHAHAHA mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ilke tsubasanın fotografını koyan 28. inci kişi sensin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 üstüne gitmeyin adam kaç saat geriden geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi beni mazur gorun lutfen kafam TASSAK gibi su anda, her sey cok guzel olacak izledim, uzerine su an balkonda raki ve narileyle mahzara devam ediyorum su an he rsey serbest bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 birazdan ünal aysal'ın konuşması ve rewendor'un listesinden espriler de gelmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Penthesilea said: abi beni mazur gorun lutfen kafam TASSAK gibi su anda, her sey cok guzel olacak izledim, uzerine su an balkonda raki ve narileyle mahzara devam ediyorum su an he rsey serbest bana ne terbiyesiz, ne özendirici bir post bu abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ilke ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Khelben said: Evet birisinden kurtulduk bakalım 2. si ne kadar dayanacak. Full caps lock açık yazmak yasaktı yanlış hatırlamıyorsam, iyi bunu da ordan götürürüz. adaletin bekçisi kelin merhemi olsa önce basına sürermiş kelben Çok kırıldım şu anda. Forumun kellerini beni savunmaya çağırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 onlar düşürmeden biz kendi isteğimizle bank asya'ya gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 gerçek kötülerin kazandığı tek bölüm heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar