Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 said: Mesajı Gönderen: the boss:cLink:3155322 osman pamukoğlu paşa başkan olsun‚ kimseye eyvallahı yok................. aklıma geldi düşün düşün bir anda Bank asya yolcusu kalmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: Ergenekon davasında olayların düşündügümüz gibi olmadığını hepimiz bilioruz FB nin sike yaptigini neden dusunuyoruz ? cunku fotograflar, telefon dinlemeleri, mac goruntuleri var.. ergenekon davasinda da ayni sekilde, teknik takibe takilan dinlemeler, darbe planlarinin bulundugu evraklar, topragin altinta LAW silahlari war .. soruyorum ne fark var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dreagloth said: Ben ne zaman hakaret etmişim, delil var mı? sen kendini biliosun babacık :) iğneliyici hakaret amacı taşıyan msgların var bana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ergenekon'da ne ile suçlandığı bilinmeyen bi ton adam var içerde diyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dreagloth said: Ben ne zaman hakaret etmişim, delil var mı? tutuksuz yargıladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bence Beşiktaşın hakkı yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tafircan said: iksmen said: Ergenekon davasında olayların düşündügümüz gibi olmadığını hepimiz bilioruz FB nin sike yaptigini neden dusunuyoruz ? cunku fotograflar, telefon dinlemeleri, mac goruntuleri var.. ergenekon davasinda da ayni sekilde, teknik takibe takilan dinlemeler, darbe planlarinin bulundugu evraklar, topragin altinta LAW silahlari war .. soruyorum ne fark var ? Simdi o konuya girmek istemiorumda darbe.docların önceden deilde yeni yaratıldıkları tespi edildi yani kurmaca oldugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 küheylan said: ergenekon'da ne ile suçlandığı bilinmeyen bi ton adam var içerde diyolla. kim dio panpa ? cumhuriyet gazetesi mi ? ahahaha neyse konuyu saptirmiyak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: dreagloth said: Ben ne zaman hakaret etmişim, delil var mı? sen kendini biliosun babacık :) iğneliyici hakaret amacı taşıyan msgların var bana karşı. Adam haklı babacık. Ayağını denk al uçurmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tafircan said: küheylan said: ergenekon'da ne ile suçlandığı bilinmeyen bi ton adam var içerde diyolla. kim dio panpa ? cumhuriyet gazetesi mi ? ahahaha neyse konuyu saptirmiyak :) Şu arkadaşı da alalım burdan, Tafircan görünce bir şeyler çıkmasını bekliyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tafircan said: küheylan said: ergenekon'da ne ile suçlandığı bilinmeyen bi ton adam var içerde diyolla. kim dio panpa ? cumhuriyet gazetesi mi ? ahahaha neyse konuyu saptirmiyak :) hayır babam öyle dedi akşam peynir karpuz yerken. benim babam herşeyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Benim yerim belli arkadaşlar, her pazar göztepe parkındayım 21 den sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dusenler icin yeni lig acilsin, ligin sampiyonu bank asyaya gitsin. Diger kulupler kapatilsin. Futbolculari yakilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dreagloth said: Benim yerim belli arkadaşlar, her pazar göztepe parkındayım 21 den sonra :) evi barkı ailesi çocugu olan bi adam aksam 21den sonra parkta neypar çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dreagloth said: Benim yerim belli arkadaşlar, her pazar göztepe parkındayım 21 den sonra :) Gelirsem görüşürüz yiğenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 serserilik yapıyo sanane arkadasım milletin bekçisi misin istedigini yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 FromTheHell said: dusenler icin yeni lig acilsin, ligin sampiyonu bank asyaya gitsin. Diger kulupler kapatilsin. Futbolculari yakilsin. nik mesaj uyumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 konunun sapmamasi adina; sadece FB ceza alirsa, sizce haksizlik olur mu ? rusvet vermek mi daha buyuk suc, almak mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 torbacılık yapıyor iksmen said: dreagloth said: Benim yerim belli arkadaşlar, her pazar göztepe parkındayım 21 den sonra :) evi barkı ailesi çocugu olan bi adam aksam 21den sonra parkta neypar çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: dreagloth said: Benim yerim belli arkadaşlar, her pazar göztepe parkındayım 21 den sonra :) evi barkı ailesi çocugu olan bi adam aksam 21den sonra parkta neypar çok merak ettim Saka mı bu adam ya başlık çöp oldu gerçekten. Bence kapanmalı artık başlık dava sonuçlandıktan sonra tekrar açılsın falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tafircan said: konunun sapmamasi adina; sadece FB ceza alirsa, sizce haksizlik olur mu ? rusvet vermek mi daha buyuk suc, almak mi ? Fenerbahçe giderse Sivas da kesin GG bana göre. Ama diğerlerini tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şekip satmaya çalışmış başaramamış ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 mulgear6 said: serserilik yapıyo sanane arkadasım milletin bekçisi misin istedigini yapar Sen babaların avukatı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 babalar boy boy denilmiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yok Aziz dendi, sen raatolkanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar