4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bence bu konu geçene kadar üye alımlarını durduralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: güzelim ben değil emniyet sölüo beyin kıvrımları biraz düz galiba :) öyle bi açıklama varsa gösterirmisin gazetelerden aldığın bilgi ile yazma ama emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sekip Mosturoglu itiraf etmis ki kendisi avukat. ne diyecegini bilir normalde. fb satislarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: şikeli 10 maçtan 1ide Bjk nin maçı Bjk-ibb 6-5 lik maç Bjkde küme düşücek haberiniz yok madem bu FB sike yapti, neden turkiye kupasina hasret kaldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Al güzelim link bu : http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18191810.asp?gid=362 bak bakalım bjk maçı varmı dikkatle bak ama r u watching closely? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Varsayalım ki bütün iddialar doğru Fenerbahçe de Beşiktaş'ta şike yaptı, eğer Beşiktaş şike yapma teşebbüsüyle alt lige düşürülüyorsa Fenerbahçe'nin amatör kümeye falan gitmesi gerekir,o yüzden Fenerliler bence Beşiktaş'ın peşinden çok koşmasın :D Eskişehir'le ilgili de Ümit Karan sıkıntısı var sonuçta futbol şube sorumlusu tarzı bi yetki vermişler, bu yönetime dahildir diyip cezalandırabilirler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bu da en büyük savunma olmaya başladı. hatta dalgası da geçildi, o zaman bağıra bağıra şike yapmış olurdu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben mi yanlış görüyorum ya emin olamadım. http://galeri.haberturk.com/spor/galeri/407951-acitan-fotograf şurda her açıdan farklı mı aziz yıldırımın boyu? :P 1.70-1.75-1.72 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hahah ACITAN FOTOĞRAF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Şikeci Aziz boyunu uzun göstermek için parmak ucuna çıkmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 El-Barto said: ben mi yanlış görüyorum ya emin olamadım. http://galeri.haberturk.com/spor/galeri/407951-acitan-fotograf şurda her açıdan farklı mı aziz yıldırımın boyu? :P 1.70-1.75-1.72 gibi AZİZ YILDIRIM BOY BOY, ...SENİ MAHMUT KOWBOY ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Esh said: El-Barto said: ben mi yanlış görüyorum ya emin olamadım. http://galeri.haberturk.com/spor/galeri/407951-acitan-fotograf şurda her açıdan farklı mı aziz yıldırımın boyu? :P 1.70-1.75-1.72 gibi AZİZ YILDIRIM BOY BOY, ...SENİ MAHMUT KOWBOY ! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Esh said: El-Barto said: ben mi yanlış görüyorum ya emin olamadım. http://galeri.haberturk.com/spor/galeri/407951-acitan-fotograf şurda her açıdan farklı mı aziz yıldırımın boyu? :P 1.70-1.75-1.72 gibi AZİZ YILDIRIM BOY BOY, ...FENERİ MAHMUT KOWBOY ! fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 babayaro gelmiş hoşgelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Sn. iksmen rumuzlu kullanici, Emniyetin gorev ve yetki alanlarinda, su sike yapmistir, bu yapmamistir gibi fikir beyan etme hakki yoktur. delil toplayip, suphelileri yakalar, ifade alir ve yargiya teslim eder. emniyetten sizan dogru/yanlis bilgileri haber yapan gazetelerin linklerinden anlam cikartmaya, uzerine yorum yapmaya bile degmez. sukunetle mahkeme kararini beklememiz lazim .. suan icin kimse suclu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ulan bi insan baba ile dalga geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 tafircan said: Sn. iksmen rumuzlu kullanici, Emniyetin gorev ve yetki alanlarinda, su sike yapmistir, bu yapmamistir gibi fikir beyan etme hakki yoktur. delil toplayip, suphelileri yakalar, ifade alir ve yargiya teslim eder. emniyetten sizan dogru/yanlis bilgileri haber yapan gazetelerin linklerinden anlam cikartmaya, uzerine yorum yapmaya bile degmez. sukunetle mahkeme kararini beklememiz lazim .. suan icin kimse suclu degil öyle diosunda bu forumun %90 ı feneri şike yaptı ilan etti mahkemeyi beklemeden o zaman bende bu haberi pastlicek hakkı kendimde bulurum ok? fifican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 küheylan said: ulan bi insan baba ile dalga geçer mi? kendisi bana sürekli hakaret edio bende ona şakayla yaklaşıyorum saygıdan dolayı bir nevi zeytin dalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 yalnız kulupler birliği de ne ilginç bi kafada abi, fener düşmesin -30 la başlasın ne demektir? o zaman giresun da düşmesin, mersin idman yurdu da, sivas da eskişehir de. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hatta düşenleride şutu neydi bursanın felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tafircan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 iksmen said: tafircan said: Sn. iksmen rumuzlu kullanici, Emniyetin gorev ve yetki alanlarinda, su sike yapmistir, bu yapmamistir gibi fikir beyan etme hakki yoktur. delil toplayip, suphelileri yakalar, ifade alir ve yargiya teslim eder. emniyetten sizan dogru/yanlis bilgileri haber yapan gazetelerin linklerinden anlam cikartmaya, uzerine yorum yapmaya bile degmez. sukunetle mahkeme kararini beklememiz lazim .. suan icin kimse suclu degil öyle diosunda bu forumun %90 ı feneri şike yaptı ilan etti mahkemeyi beklemeden o zaman bende bu haberi pastlicek hakkı kendimde bulurum ok? fifican iste tam olarak ben de bunu demek istiyorum, aslinda ayni seyi soyluyoruz.. burada sizler nasil ergenekon davasi tutuklularinin avukatligini yapiyorsaniz, onlari masum goruyorsaniz, aynen o sekilde bu davanin da sonucunu beklemeden insanlari yalan yanlis suclamayin .. isinize gelince RED, gelmeyince CAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 fener bank asya ya düşüpte şampiyon olamazsa nasıl olur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sırf para kazanmak için bu kadar alçalmamalı kulüpler. eğer fenerbahçe bu işten çıkarsa şike kat kat artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iksmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ergenekon davasında olayların düşündügümüz gibi olmadığını hepimiz bilioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben ne zaman hakaret etmişim, delil var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar