Kaijad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 evet. sıcağı sıcağına gereğini yaptım. bataryayı söküp makineyi kapattım. içerdeki suyu dışarı cıkarttım. 1 gün kadar kurumaya bıraktım. makine açılıyor ve tuş takımı bile doğru düzgün calısıyor. ama belli bi oranda performans kaybı var. bunu anlamadım işte. var mıdır bi çözümü ?
Floridsdorf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Kafası iyidir, zaman geçtikçe düzelir kustur biraz.
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Gece gece bu kadar güleceğimi düşünmezdim. Cevap süper... :D
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 aaahh o kadar jenginij ki laptopa yalnıjca lö şarap döküyorum. fakirler su kola dökerken çok ajıyorum onlara.. janset şampanyayı getir kujum içelim karşılıklı. jajajaja
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Floridsdorf said: Kafası iyidir, zaman geçtikçe düzelir kustur biraz. (tu)
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yatakta pozisyon mu deniyodunuz abi, nasıl döküldü sdf
Öne çıkan mesajlar