KingV Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sanırım özel mesaj atamıyor guild kuramıyorsunuz. sizi kendi guildıma invite edeyim. orada ortak kanal altında mesajlaşır kim online görebilirsiniz. ayrıca guild şehrinin birkaç bonusundan yararlanır craft yapabilirsiniz. ne dersiniz? isteyenler oyundaki nicklerini yazarsa akşama 9 -10 gibi girdiğimde invite atarım. te ricam belirli bir isim altında bulunacağımızdan oyunda belirli bir seviyeyi korumanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ya ben eski accumun şifresini unuttum ,mail atıyorum gelmiyor .Nasıl çözcez bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 f2p çıktı mertlik bozuldu gardaşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 eski hesabının hangi email da olduğunu hatırlıyorsan. asıl oyun sitesinden hesap girmen gereken yere yaz bişiler. sonra unuttuma tıkla vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 o kısımda sorun yok king ,unuttum kısmına mail imi yazıyorum işlemn tamam diyor ama mail yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 belki mail spam maillara karışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yeni server neredesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 sanırım film ile birlikte ağustosta gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 free oynayanlar neler yapıyor acaba neyden şikayet ediyor adamlar ençok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 free oynayanlarda para sınırı koymuşlar. 2 golddan fazla taşıyamıyorlar. forumlarda paralı oyuncular olarak karşı çıktık hep. sonuçta biz yaptığımız silah zırhları kimlere satacağız? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ben gelirsem bana beleşe vericen bişiler artık rüşvet gibi gibi :) bu arada benım 80 pom crom daymış free mig vardı degıl mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bende gelicem bikaç güne oyuna bikaç arkadaşla beraber tekrar başlicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hailandkill said: ben gelirsem bana beleşe vericen bişiler artık rüşvet gibi gibi :) bu arada benım 80 pom crom daymış free mig vardı degıl mı free mig ya bitti ya da bitmek üzere bi kontrol et istersen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar