FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ortaokuldayken sıf "şekli" için almıştım bunu. hala favori telefonum lan, çalışmasa da evde bi köşede duruyo fdsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Hiçbir telefon bu meret kadar çekici gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Lisedeyken cazibesine kapılıp yemeyip içmeyip tüm harçlığımı gömdüğüm telefonum. O zamanın parasıyla 200TL idi. :( Sene 2002 falan herhalde. Mavi olanından vardı bende çok ufak bir telefondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 off ben de deli gibi istemiştim bundan alamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 tasarım denilemez ama büyük ihtimalle bundan sonra klavyesi olan telefon almaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 klavyeliler de iyi güzel de.o zaman da incelik falan yalan gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 http://cellphones.techfresh.net/wp-content/uploads/2011/04/nokia-e7-uk.jpg şunu hiç elime almadım ama nasıl acaba gerçekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Bu kavye bence wot döşerken iyi olur ancak. öteki türlü telefonu hem kalınlaştırır hem de ağırlaştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 açıkçası tasarım için n8 almıştım. fakat bezdirdi, e71'ime geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Nerde eski ericsonların şıklığı , esteteği ya , koy 4' ekranı ver çoşkuyu olay bitti hesabı şimdi tüm firmalar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar