Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ankaradayım Nikon D5000 18-55 DSLR KIT & Çanta - 4 GB Kart 1200 TL Alana şimdiden hayırlı olsun, toplamda 200 den fazla fotoraf çekilmemiştir yani toplam 1-2 gün kullanıldı bir proje için. Zaten başka bir makinam olduğu için buna ihtiyacım yok. Şartlar yüzünden almak zorunda kalmıştım. Fiyat olarak 1200 tl istiyorum. Alan iyice kontrol de edebilir daha temiz ikinci el olamaz sanırım. Garantisi var daha sürüyor. Electroworldden almıştım. Nikon D500 @ sanalmarketim -------------------------- Taş gibi Bisiklet. Schimanolu. 650 TL Hakkaten hayran olarak aldım ama ne yazikki yeni eve çıkıyorum ve koyacak bir yerim yok. 900 tlye almıştım 650ye satıyorum. Tıklayarak görebilirsiniz -------------------------- Wacom Bamboo Pen Tablet 150 tl. Temiz bir alet. Hediye geldi ama ihtiyacım yok fazla. Boş duruyor. Burdan --------------------------- Panasonic 1000 Watt Home Theatre 5+1 500 TL Modeline bakamadım ama eve gidince yazıcam. 700 tl civarına almıştım, mayısta almıştım, çıkacağım evde sesi açmam imkansız. Çok üzülerek satıyorum, kullandıklarım arasında en iyisiydi ses konusunda. Ilk defa teknoloji magazalarında çalışan birini dinlediğime sevinmiştim :) 500e satıyorum. --------------------------- Blackberry 9000 150 TL Çok tatlı kullanılmadı ekranda çizik yok ama çok temiz bir alet değil. Kapağında çizikler vs var. Ama iş görür bi telefon. ---------------------------- Spor Aletleri - Bisiklet - Koşu Bandı - Çok amaçlı ağırlık 700 TL Annemin bana bıraktıgı bu aletler bide arada kullandıgım istasyon var satılık. Gögüs - Sırt ve bacak çalışabiliyorsunuz. Toplamda 1500e falan geliyo hepsi 700e bırakırım temiz. Nakliyat falan yapmam tabi isteyen gelsin alsın :) --------------------------- Boss ME-25 Elektro Gitar Prosesörü. 300TL Tertemiz, üzerine ayak basılmadı, toplamda tam olarak 9 kere kullanıldı :) 500e almıştım 2 ay önce, 300 tlye satıyorum. --------------------------- Satılık PSP 200 TL Ilk çıktıgında almıştım, kopya oyunlar oynanabiliyor. Kaç yıldır kullanmıyorum. --------------------------- Daha 6-7 tane daha var eklenecek, onlarıda yarın ekliyim bu başlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 processora talibim ama fiyatta azcık daha ikram :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 275 olur abi en fazla :) Aletin temizliğini gördüğünde anlayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 hepsine 500 vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 trollemeyin hehe :) lazım bunlardan gelecek paralar hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 nabacan parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bisiklet çok şıkmış ankarada olmasan alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Loex said: bisiklet çok şıkmış ankarada olmasan alırdım düşünürsen kargonun illaki bir yolu bulunur ya :) bunlar parçalarına ayrılanabiliyo sorun değil yani ben bi kutunun içinde almıştım mesela bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Boss ME-25 Elektro Gitar Prosesörü, Mach'a satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 iggy wacom'u ben alabilirim. sirf pc'de rahat yazi yazmak icin, formullerde gosterimle iskence cekmemek icin dusunuyordum zaten, guzel denk geldi senin firsatinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Şu BB 9000in resmini yollasana bana bi. Ona göre alıcam, Ankaradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ilk Santo sordu blackberryi onada fotoları yollıcam, eğer yok almıyorum derse sana mesaj atarım hala istiyor musun diye. fotoları koyarım buraya 7 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 kız pisikleti değilmi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 blackberryi bende alabilirim kimse almazsa fotoları arada banada öm ile atıver uploadlayınca lütfen =) iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 beyler bitaraftan taşınıorm cok ani oldugu için zor oluyo bugun koyabildigim ilk an koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 blackberryi benim foto makinesiyle çekicem kaliteli çıksın tüm detaylar iyice gözüksün diye, aleti bulamadım henüz taşındığım evde herşey karışık durumda daha bugun nakliye yapıldıgı için. kusura bakmayın bekletiyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bisiklete 400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 adam statosfere oturmuş dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sen de gidicisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 sdfsdf lan tableti alcaktim adamdan niye banladiniz ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 satislardan pay vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 öşür vergisi vermezse olmaz tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golright Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Ya arkadaş, 10 yıla yakın süreden sonra bana üyelik ekranını gösteriniz ya helal olsun =( Nası açtırıcaz biz bu ban'ı şimdi? Duyuru yok bişi yok, başlığı yeni gördüm yani. Uçuruyoruz demişsiniz, tek tük kişide vardı zaten, ben de dahil oldum, bi öm ile silerdik veya mesajımın altına yazsanız silerdik, niye bu kadar ani karar? Rot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 küllerimden doğdum geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 açıldı abi onların banları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar