BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 güncel alkol fiyatlarını bulabileceğim bi site var mı? google hep eski sonuç verdi içkisepeti.com falan da kapanmış. yurt dışından 5 şişe viskiyle geldim fiyat araştırması yapmam lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 sor söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 johnnie walker black label 2x1lt ve 0.7lt chivas regal 1lt limited edition ve normali bide önceden bunlar vardı kırmızı ve yeşil 0.7lt 70% alkol absinthe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 jw black 1 liği 80 0.7yi 65 tl ye Chivası 80-85 Absinthe leri duruma göre 100-120 civarı okutursun kolayca. absintheleri teenage bulursan daha fazlaya bile satarsın jack 0.7 gelişi 68+kdv tl şu anda dükkanlara. Aşağı yukarı hesap ettim onları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 viskilerde karım taş çatlasa 5-10 lira o zaman gerek yok satmaya. euronun ak :P bi absintherli satmam lazım. edit: teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar