Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMORPG on 3G

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*mmo genele acıcaktım baslıgı burası daha uygun diye dusundum

4g'lık bir paket ile 10-12 gun boyunca oynamak mümkün mü?Veya 3g'yi kontörlü alıp bittiginde doldurmak gibi.Cunki sordum bugun bazı yerlere "kontorlu alın bıttıgınde doldurursunuz dediler".
Mesaj tarihi:
hayvani bir patch artık bir süre gelmez.4.2 patchi çarşamba günü geldi.Sadece önümüzdeki hafta sezon 10 arena başlıyacak.Onda bir patch gelebilir ama büyük olacagını sanmıyorum pek.
Mesaj tarihi:
throine said:

3g'de dl ve ul kotanıza yansır hem pek stabil olmaz latency manyağı olursunuz.

dl ve ul download ve upload diosn sanırım.Oyunda iken dl ve ul yapılmıyor ki zaten.veya dedigini anlamadım :S
Mesaj tarihi:
oyunda iken tabii ki dl+ul yapılıyor adsf, hele mmoda hayvanlar gibi ul de yapar. ama 10 güne yeter 4 gb, ayrıca ben vodafone'un 96kbit sınırsızıyla arada fps bile oynuyorum dsl yokken, 90-100 ping. mmo da rahat oynanıyor.
Mesaj tarihi:
titanguard said:

dl ve ul download ve upload diosn sanırım.Oyunda iken dl ve ul yapılmıyor ki zaten.veya dedigini anlamadım :S

ul ve dl olmazsa senin oyuna bile bağlanamaman gerek hatta modemin fişinin çekili olması gerek.:D

oyunlarda özellikle 3d grafik kasanlarda ul/dl ratio neredeyse 1 ya da 1e yakın hatta aşabilir. Yani ne kadar dl o kadar ul gibi. 3g'de de kota hesaplanırken ul ve dl'de katılır. adsl gibi sadece dl hesaplanmaz.
Mesaj tarihi:
4g yeter mi peki 10 gun icin.?.Cunki orda bizim cok onceden yapılmıs net dosenmisti.fakat her gittigimiz sene en az 3 gun ugrasıyorum adsl'in baglanması icin.
throine said:

titanguard said:

ul ve dl olmazsa senin oyuna bile bağlanamaman gerek hatta modemin fişinin çekili olması gerek.:D

oyunlarda özellikle 3d grafik kasanlarda ul/dl ratio neredeyse 1 ya da 1e yakın hatta aşabilir. Yani ne kadar dl o kadar ul gibi. 3g'de de kota hesaplanırken ul ve dl'de katılır. adsl gibi sadece dl hesaplanmaz.
Mesaj tarihi:
günde 8 saat oynasan desek, öyle fazla kişilerin online olmadığı yerlerde dolanıyorsun desek (ne kadar adam o kadar dl?) dl+ul=150mb civarı tutar gibi. hadi 200mb diyelim. 10 günde 2gb desek. yeter de artar bile. tabi yok ben youtube falan da yardırıcam dersen kotaya dikkat. 8 saat pc başında kalmana gerek yok zaten çık gez dolaş denize gir ne bileyim. :D

tek başına oyunla dolmaz yani ama oyundan sonra ekstra şeyler yaparken dikkat et aşırıya kaçma.
Mesaj tarihi:
inan gittigim yer 60+ yas ve ustu dolu.Onceden almıstık bir yazlık hala ole.satana kadar boyle iskence oluyor bana.o yuzden arada girip oynuyorum
throine said:

günde 8 saat oynasan desek, öyle fazla kişilerin online olmadığı yerlerde dolanıyorsun desek (ne kadar adam o kadar dl?) dl+ul=150mb civarı tutar gibi. hadi 200mb diyelim. 10 günde 2gb desek. yeter de artar bile. tabi yok ben youtube falan da yardırıcam dersen kotaya dikkat. 8 saat pc başında kalmana gerek yok zaten çık gez dolaş denize gir ne bileyim. :D

tek başına oyunla dolmaz yani ama oyundan sonra ekstra şeyler yaparken dikkat et aşırıya kaçma.
  • Yeni Oluştur...