titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 *mmo genele acıcaktım baslıgı burası daha uygun diye dusundum 4g'lık bir paket ile 10-12 gun boyunca oynamak mümkün mü?Veya 3g'yi kontörlü alıp bittiginde doldurmak gibi.Cunki sordum bugun bazı yerlere "kontorlu alın bıttıgınde doldurursunuz dediler". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 en son wow'u günde 8 saat 1ay oynarsan 4gb doldurur diyorlardı ama şimdi nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 1 ay kalmıcan zaten 10 gun.Sanırım yeter diye dusunuyorum.Fakat arada hayvani bir patch gelirse o zaman yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hayvani bir patch artık bir süre gelmez.4.2 patchi çarşamba günü geldi.Sadece önümüzdeki hafta sezon 10 arena başlıyacak.Onda bir patch gelebilir ama büyük olacagını sanmıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 3g'de dl ve ul kotanıza yansır hem pek stabil olmaz latency manyağı olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 throine said: 3g'de dl ve ul kotanıza yansır hem pek stabil olmaz latency manyağı olursunuz. dl ve ul download ve upload diosn sanırım.Oyunda iken dl ve ul yapılmıyor ki zaten.veya dedigini anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 oyunda iken tabii ki dl+ul yapılıyor adsf, hele mmoda hayvanlar gibi ul de yapar. ama 10 güne yeter 4 gb, ayrıca ben vodafone'un 96kbit sınırsızıyla arada fps bile oynuyorum dsl yokken, 90-100 ping. mmo da rahat oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 titanguard said: dl ve ul download ve upload diosn sanırım.Oyunda iken dl ve ul yapılmıyor ki zaten.veya dedigini anlamadım :S ul ve dl olmazsa senin oyuna bile bağlanamaman gerek hatta modemin fişinin çekili olması gerek.:D oyunlarda özellikle 3d grafik kasanlarda ul/dl ratio neredeyse 1 ya da 1e yakın hatta aşabilir. Yani ne kadar dl o kadar ul gibi. 3g'de de kota hesaplanırken ul ve dl'de katılır. adsl gibi sadece dl hesaplanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 4g yeter mi peki 10 gun icin.?.Cunki orda bizim cok onceden yapılmıs net dosenmisti.fakat her gittigimiz sene en az 3 gun ugrasıyorum adsl'in baglanması icin. throine said: titanguard said: dl ve ul download ve upload diosn sanırım.Oyunda iken dl ve ul yapılmıyor ki zaten.veya dedigini anlamadım :S ul ve dl olmazsa senin oyuna bile bağlanamaman gerek hatta modemin fişinin çekili olması gerek.:D oyunlarda özellikle 3d grafik kasanlarda ul/dl ratio neredeyse 1 ya da 1e yakın hatta aşabilir. Yani ne kadar dl o kadar ul gibi. 3g'de de kota hesaplanırken ul ve dl'de katılır. adsl gibi sadece dl hesaplanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 günde 8 saat oynasan desek, öyle fazla kişilerin online olmadığı yerlerde dolanıyorsun desek (ne kadar adam o kadar dl?) dl+ul=150mb civarı tutar gibi. hadi 200mb diyelim. 10 günde 2gb desek. yeter de artar bile. tabi yok ben youtube falan da yardırıcam dersen kotaya dikkat. 8 saat pc başında kalmana gerek yok zaten çık gez dolaş denize gir ne bileyim. :D tek başına oyunla dolmaz yani ama oyundan sonra ekstra şeyler yaparken dikkat et aşırıya kaçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 inan gittigim yer 60+ yas ve ustu dolu.Onceden almıstık bir yazlık hala ole.satana kadar boyle iskence oluyor bana.o yuzden arada girip oynuyorum throine said: günde 8 saat oynasan desek, öyle fazla kişilerin online olmadığı yerlerde dolanıyorsun desek (ne kadar adam o kadar dl?) dl+ul=150mb civarı tutar gibi. hadi 200mb diyelim. 10 günde 2gb desek. yeter de artar bile. tabi yok ben youtube falan da yardırıcam dersen kotaya dikkat. 8 saat pc başında kalmana gerek yok zaten çık gez dolaş denize gir ne bileyim. :D tek başına oyunla dolmaz yani ama oyundan sonra ekstra şeyler yaparken dikkat et aşırıya kaçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bırak oyunu falan 10 gün. hiç bir şey yoksa al bir çakı, tahtadan maket yap :) bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 wowcular wowu 24 saat bırakırsa ölüyor bilmiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 wow oynamıyorm ki Silphatos said: wowcular wowu 24 saat bırakırsa ölüyor bilmiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar