uk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 selamlar Benzer bi konu daha açılmış tam da ben bu ikilemde iken tabi marka farklı.. Neyse şimdi ben galaxy tab wifi only den almıştım, cihazı çok beğendim boyutu ağırlığı vs çok güzel hatta aldığım şu bir hafta da evde işten gelmişken notebooku hiç açasım gelmedi Tab ile işimi gördüm ve çok rahat surf yapılıyor.. Gelelim soruma, ben bu alette 3g olmadan yarım kalacağını düşünüyorum ve değiştireceğim.. Fakat bir de galaxy s seçeneği var sizce hangisi? Not: yeni modelleri çıktı biliyorum ama o meblağlara çıkmak istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 valla hocam bi galaxy s var bende satmayı düşünüyorum gayet temiz almak istersen patiden dışarı gitmesin şeklinde cevap vereyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 s'ten tabdaki web zevkini alamayacaksın şimdiden söyliyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 aldığım yerden değiştireceğim için zor ya :D işte o rahatlık çekici geliyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar