Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hava kompresörü how-to su arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu kompresörü aldık hoş ama boya yaparken hep batırıyorum :P esası batırmıyorum ama basıncı ve nekadar incelticem boyayı bilmiyorum
esası bi howto bulsam çok daha güzel kullanıcam ama bulamadım

bulabilen varmı acaba[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
ya yapılışını soruyomki ben nası çalıştını biliyom:) basıncı marangozlara sorarım da adam gibi öğrenmek lazım olmadı boyacı bi yere gidip ders alırım bi ücret veririz adam kabul eder zaten:P tanıdık mobilyacı çok zaten[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
'hava kompresörü how-to su' ilginç bir dil how to yerine yapılış,kullanım tarzı gibi güzide cümlelerimizde var.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
milletin yardımlarınada bitiyorum ha :) bizim evde var kompresör ben anlatırım sana ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
adam maketci maketci .. chem istersen bi modelciler.org a bak orda bulabilirsin veya google'da modeci yaz turkiyeden sayfa arastır gene bulursun[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
lan hadi beee :) .. tam da tutturdum diye seviniyordum :). Pistole falan vardır diye dusundum bir an .. pardon canım[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
  • Yeni Oluştur...