bedrifil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ulaşım nasıl olacak sitesine baktım anlamadım. servisler nereden kalkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 taksimden kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedrifil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 akm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yahu kasma abi ben gittiğim yıllarda taksime gidiyorduk zaten otobüs kullananlar hep kendi geliyor yada birileri gelip soruyor sonra pazarlıkla gidiyon.. hiç düşünme bunu eğlencene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 -21 yaş sınırı var mı bu sene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedrifil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tamam da abi ne olur ne olmaz servsislerin yerini de bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 aga taksimin kültür merkezinin hemnen orda kalkıyor özellerde belediyeninde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ist dışından gidiceklere pegasuslu kombine+uçak içeren biletler satışa çıkmış. gidiş dönüş 50tl'ye fln geliyo uçakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedrifil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi istanbuldanım ben biliyorum akmyi rock n coke diye otobüs mü koyuyolar onu soruyorum numarası kaç yani? bu kadar mı zor ya? ayrıca 21 yaş sınırı iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 akm'nin önünde kuyruk olur. ona takıl direk. numarası falan yok otobusun direk rockncoke otobusu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar