Predator Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Win 98 üzerine Xp kurmak istedim taktım cd yi. İşte taradı falan uyumsuz donanımları yazdı , raporu gösterdi. Yüklenmeye hazırlanıyor dedi ve çubuk dolunca ekrar karardı , enter a bastım "C sürücüsün den okunamıyor veya yazılamıyor. Lütfen virüs yazılımı varsa kapatınız " dedi. Ama arkada çalışan virüs yazılımı yok. Çalışan dosyalarıda yazıyım : Explorer Internat Mediadet Loadqm Ctnotify Mdm Systray başka çalışan birşeyde yok ne yapmalıyım ? güvenli kiptede cd-romu görmüyor . yardım teşekkürler şimdiden[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Anakarttan bilgisayarı cd-rom u ilk görecek şekilde başlat dos ortamında kurulum otomatik başlayacaktır... Ancak kurulum sırasında Ntfs-Fat32 olayına dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 1 windows bile yeterince problem yaratabiliyorken sadece setup boyunca olsa bile 2. sini isin icine katma bence zorunlu degilsen .. pasa pasa 98 altinda ayir partitionlarini, 98 li kismi ucur, xp kur 0 dan[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Dralnu, 20 Eylül 2004 00:35 tarihinde demiş ki: 1 windows bile yeterince problem yaratabiliyorken sadece setup boyunca olsa bile 2. sini isin icine katma bence zorunlu degilsen .. pasa pasa 98 altinda ayir partitionlarini, 98 li kismi ucur, xp kur 0 dan bi dakka nasi ayiriyo partition'lara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 norton çalışmadığı halde sorun yaratıyormuş sildim kurdum. yardım etmeye çalışan herkeze teşekkürler :)[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Dralnu, 20 Eylül 2004 00:35 tarihinde demiş ki: 1 windows bile yeterince problem yaratabiliyorken sadece setup boyunca olsa bile 2. sini isin icine katma bence zorunlu degilsen .. pasa pasa 98 altinda ayir partitionlarini, 98 li kismi ucur, xp kur 0 dan anlamadigim sey, nasil format atmadan partition'lara ayiriyo? hadi ayirdi madem sonra 98'i ucurup xp kuracak niye ayiriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar