Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Perfectionist said: Ezio ne kadar süre devam ediceksin clenbuterol'a? 50 tablet kullanmayı düşünüyorum gerekirse devam ederim bir 25 tablet daha. Günde 2-3 tableti geçmiyorum geçmeyide düşünmüyorum,clene bağlı bir gelişimdense cleni sadece ufak bir buff olarak kullanmayı istiyorum,hızlı gelen hızlı gider olayı. Clen kullanmadan öncede gelişim güzeldi clen sadece hızlandırmak :) Günlük clenbuterol ve kafein alımıyla hem güzel su atıyor hemde güzel yağ yakıyor gün geçtikçe hissediyorum abs bölgesinin eridiğini Birde şaşırdığım konu ciddi kardiyo yapmadan güzel gelişim oldu,antreman sonraları 12dakika tempolu yürüyüş 3dakika sprint şeklinde çalışıyorum sadece haftada 5 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Kanuni said: Esh said: abi sen tam evlilik adamıymışsın sdf yengeç burcu falansın di mi Ahahah hala pesimde, evet yengec evli oldugumu biliyorsun zaten, burcuda kesin trueblood konusundan cikardin :) Yok be hacı, hayat tecrübesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar