Peka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ya şimdi Bi bilgisayar şirketinin sitesini hazırlamam gerekiyor (yok şirket için deil okul için) işte anasayfa tasarımı olucak onu kendim hallederimde MySql + php inen işte satış sayfası gibi bişey olucak stoktakileri tutacak kredi kartı ile satış yapıcak stokları ayarlıcak bişey hazırlamam gerekiyor ama herhangi bi fikrim yok derslerde uyudum şimdi sıçtım yardım olabilecek zamanı olan birileri warmıdır 1 hafta zamanım war[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ne isteidğini tam oalrak anlamış değilim ne isityosun şunu listeleyerek yazsana bi güzel[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bende tam anlamış değilim :) şimdi bu bilgisayar firmasının veriDabanı gibi bişeyi olacak bu dabanda stoktaki mallar olacak işte 4 harddisk 7 ekran kartı falan gibi sitede satış , stok gibi butonlar olacak satışdediğinde kredikartı ile satış yaptırıcaz satış yapılınca stoktan düşecek satış yapılan malın ve kişinin ayrı bi yerde listesinin tutacak stok a girince stoktaki malları gösterecek mysql le veri tabanını hazırlayın php ye bağlayıp html e geçirin falan gibi bişeyler dedi hoca :) dumur kaldım ben bende apache kurulu bekliyor şimdi işi olmayan (ki bildiğim kadarıyla o kadar uzun bi işdeğildir bu kısmı ) birileri şunu hazırlayıp buraya koyabilirse ben sitenin geri kalanını hazırlıyıp götürüp vericem şimdi anlatabilmişimdir işallah , anlamadığın bişeyi anlatmakda bayağı bir zor oluyormuş[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 anladım ne dmek istediğini[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Berk, 17 May 2003 23:01 tarihinde demiş ki: anladım ne dmek istediğini[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… anladıysan tamam :) yapabilirmisin 2-3 güne ?[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 anlamam demek yaparım demek değil[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Berk, 17 May 2003 23:10 tarihinde demiş ki: anlamam demek yaparım demek değil[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… bende öyle bişi demedim zaten dedimki hazır anlamışken bide yaparmısın[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Şu sıralr yapamam benimde işim var malesef.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 tamam yinede saol işi olmayan yapabilecek olan birisi warmıdır ki ?[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 zaten ( bildiğim kadarıyla ) max 1 saatlik bir iş[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 www.hotscripts.com da kredi kartıyla çekme olayıyla ilgili çeşitli scriptler war ara bul tabii free bulabilirsen[hline]#mix.gen.tr#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 buldum lan saol 3 4 tane çektimde akşam denicem bide bunnarı türkçeleştirip benim sitecikle birleştirmesi war becerebilirim işallah[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar