forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TT-DDCdb3AE çeliktenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 kurgu dandirik, senaryo dandirik, karakterler dandirik. Ama öyle bir çekiyor ki adamlar izletiyor. Şu filmi sinemada izlemiştim mesela. Oturup evde de izleyebilirdim, bir şey fark etmezdi ama sinemada verdiğim paraya hiç acımadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 oyuncular iyiydi de 3. sınıf aksyion filmi havasında seneryoyla çekince olmammış tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yok oyuncular iyi, filmdeki karakterler dandik benim demek istediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar