kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Evernote kesinlikle. Tek hesapla , Linux , Mac , Windows , Android , iOS tabanlı tüm cihazlarda senkronize not tutabiliyorsun (bunlar benim denediklerim , bberry falan da vardır kesin bakmadım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sordugumdan beri zim desktop wikiyi kullanıyorum baya memnunum. Biraz daha geliştirilebilirmiş ama resmen defterin yerini aldı bende. Tüm toplantı görüşmelerini notları aktarıyorum içine. Çok hafif ve direk html export gibi şeyler var iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mirage said: "Masaüstü için ışık tutma Programı" diye okudum. Dedim noluyoruz. yanlızlığımı giderdiğin için çok mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 evernote çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 hayır kod yazanları arada dışarıya çıkartmak lazım, ağacı, çiçeği falan görsünler şöyle çirkin bir şey yapmış olsam utancımdan kimseye vermem ve sadece kendim kullanırım. onda da saklaya gizleye kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ben kullanıyorum valla :) Adam en azından portable versiyon yapmış. Büyük firmalarda her istediğin softwarei aklına estiği gibi yükleyemiyorsun, portable versiyon lazım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 dasaaa said: hayır kod yazanları arada dışarıya çıkartmak lazım, ağacı, çiçeği falan görsünler şöyle çirkin bir şey yapmış olsam utancımdan kimseye vermem ve sadece kendim kullanırım. onda da saklaya gizleye kullanırım. ahah linux değişik bişi hakketen, öyle programlar var ki dediğin gibi yazsam utancımdan yüklemem, yüklesem kullanmam. ama linuxseverlerin bir çoğu da böyle ruhsuz gui yoksunu şeylere bayılıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bilgisayarlarda function follows form'a geçmek lazım. form follows function o kadar çok var ki.. yapılacak işin tam olması çok önemli bir kriter. linux'un kendisi de siteleri de "bu iş için gereken özellikler" kısmını ucu ucuna tamamlayan yapılar. ondan dolayı nefret ediyorum zaten. misal site kurulması lazım [ok] download linkini koymak gerek [ok] faq,manual bir de wiki [ok] sonra çıkan siteye bakın http://zim-wiki.org/ bildiğin bok gibi.. 1990lar, net yaygınlaşıyor, netscape ile geziniyorsunuz ve şaka gibi ama o zamanlar bile bundan iyi siteler var! -abi adamın derdi bu değil ki! +e zaten ondan dolayı iğrenç, boktan ve vasat diyorum ya. insanın bir yaşama amacı olması lazım. özellikleri ucu ucuna tutturan bir sistem yerine daha az özellikli ama hayata bir güzellik katan bir sistemi tercih ederim. allahın her günü kullanacağın bir çirkinliği kim, ne diye görmek istesin, niye tercih etsin bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bu arada gui, arayüz, minimal vs diye arattım da yazdıklarımı. hiçbir şey değişmemiş. cidden 3-4sene önce bile her yazdığım programa gui koyduğumu*, güzel gui konulmazsa delirdiğimi söylemişim. Garip şekilde deliriyorum mesela şu saçma "Canım sıkıldı lan. Bana MATLAB'da GUI'de free drawing neden yok onu sölesenize siz.. ya da nasıl koyarım yaw?" sinirlenmem.. (*: GUI koyduklarım da kendi kullandığım programlar yalnız. Ödevdi, kendi hesaplamalarımdı. Ticari program da değiller. Gerçi bir tanesinin kodunu değiştirip değiştirip 100farklı konuda analiz için kullanıyorum ki ne kodmuş birader! Hayatımda en çok kullandığım bilgilerden bi tanesi Stochastic Analysis olabilir gerçekten. Şimdi geçmişe dönme opsiyonum olsa daha iyi dinler daha çok öğrenirdim doğrusu) buna benzer bir programı arkadaşım yazıyor. kendi iş yerlerinde de kullanıyorlar. son derece minimal, son derece kullanışlı. gördüğüm kadarı ile şunların eline verir. hem not alma hem de diğer konudaki istenilen kişilere görev atama/takip etme fonksiyonu var. ve gerçekten kolay, güzel, inanılmaz derecede yalın... tek kelime ile muhteşem. basit demişken onlara dediğimi söyleyim "bu programı bir babun bile kullanabilir" ben yerlerinde olsam bu gibi berbat ve işe yaramaz programlarla dolu olan bir ekosistemde satarım ürünü. her ne kadar "abi tam bitmedi bu, daha eklemeler yapmamız lazım" dese dahi her türlü ezer bunları. bilmiyorum yahu. simetri, pencerelerin büyüklüğü, kullanılan fontlar vs. önemli şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ben senin neye, neden takildigini anlayamadim valla dasaa :) arkadsin programin portable editiion varsa bize de yollasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar