mondain Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 oyunu daha yeni aldım hani ilk bölümde kaçman gerekiyo bi boşluktan o boşkuğa nasıl çıkacak :( hani gazlar falan falan gaz bombası atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 gaz bombası atıldıktan sonra oradan kurtuldun mu eğer kurtulamadıysan gaz bombası atılınan gerdeki tellere tırmanıyorsun oradaki borulardan yürüyerek camı kırıp girmen gereken yere gidiyorsun oradan sonra ise yola devam işte??![hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 beyler matrixi kac cozunurlukte ve bilginizin özelliklerini sölermisiniz ? benim p 3 800 512 sd ram ve 128 mb geforce 3 war fakat 640 da yapsam deli gibi takılıo matrix ama baska bi arkda benim bilgiln daha altında bi bilg war ve o 800 600 de rahat oynuomus takılmadan acaba cd de mi bisi war ??[hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar