FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Eve online in yillar once betasini oynamisdim. Hatta hatirliyorum herifler Turkiye die kaydolunca beta key yollamiyordu, italya yazmisdim aninca gondermislerdi. Ayni sekilde arkadasimada oyle. Oyunu pek sevmemisdim warp die bi olay wardi ordan oraya warpliyoduk. Pek isinamamisdim ozaman oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bugün AoC'nin yeni pvp serverı açılıyor. karakter transferi olmayacağı için herkes sıfırdan kasacak. oyunu denememiş olan veya dönmek isteyen oyuncular herkes eşit şartlarda başlayacak. Düşünen gelsin buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Argoel said: Age of conan ı kendi downloader ı hariç indirebileceğim bir link varmı ? Downloader gayet yavaş, oyun büyük hayatta bitmez. edit : birde benim bear shamanım vardı lvl 44 .. şimdi free account devam etsem onunla oyuna giremiyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 girersin onunla oyuna. yaw ben oyunu ign nin sitesinden oradan download edebiliyordum. ama eninde sonunda patch indireceğin için oyunun sitesi şimdilik en kolay yol gibi görünüyor. aoc unchained i şu an için başka bir yerde bulabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oyunun kendi downloaderı 10k ile indiriyor, ızdırap veriyor insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar