Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6630'un çıkış fiyatı ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

bir telefon deyip gecmeyin, sonucta en cok kullandiginiz seyler siralamasinda en ust siralarda yer alan bisey. bu tip ayrintilar, insanin etrafinda cok kullandigi araclari sevmesi guzel biseydir, mutluluk kaynagidir, iyi hissetmenizi saglar. paraniz varsa, seviyosaniz alin.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen yapabilirsin, ben yapabilirim ama baska biseye ihtiyacim yoksa harcarim ben o parayi. harcicaksam telefona harcarim mesela tepe tepe kullanirim hep yanimda olur.

telefon olmaz da atiyorum yine cok kullanacagim biseye harcarim. mesela saat, gozluk vb[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

ne gibi?

gidip çocuk esirmgemeye vermeyeceksen pek de bir farkı olamyacak
1.5 milyar yatırım olamayacak kadar küçükbir para..sonucunda harcanacak ve neye ihtiyacın var sa ona harcanır

ben telefonumu değiştirmiyorum çünkü istediğim telefonu alacak kadar param yok

benim istediğim telefon da 1m civarında :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
olay şu ben foto makinesi olarak fujifilm s5000 aldım
900milyon para verdim
simdi bana soranlar abi kaça aldın diyo diyorum 900m diye sonra yuh e parası olanın hali baska oluyo diye salak cevaplar geliyo
adamın telefona bakıyorum 6600
ulan sen kaça aldın
abi ben ilk cıktıgında almıstım cok para verdim
kaç diyorum
1milyarmı 950milyonmu ne

e bak sende buna cok vermişsin
ama ben kullanıyorum abi yani gprs dir filmdir mp3dür fln
bende bunu kullanıyorum manzaradır portredir diyorum bak benim cep telefonu 3300 4 yıldır aynı diyorum
orda jeton düşüyor elemanın
yani hangisi size kullanım olarak uygun kaçıcaksa ve paranız yetiyorsa iyidir

ama örnek cebi sırf tel aç mesaj at için kullanıyorsanız 1milyar fln fazla 150milyona o işi güzel yapacak telefonlarda var[signature][hline]Grandmaster Hamburger
fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 a yakın olur evet, ayırsan iyi edersin :)

6600 aldım çıktığından kısa bir süre sonra, ve elim ayağım oldu.

3 adet e-posta hesabım telefonun üzerinde. Gerektiğinde fotoğraf makinem ve yüklediğim programla dijital kameram oluyor. Opera ile internete giriyorum, agile messenger ile icq ve msn i ayni clientten kullanabiliyorum. Sıkıldığım zaman yüklediğim symbian ve java oyunları oynuyorum, kumandayı bulamadığımda kanalı değiştiriyorum. MP3 playerım yanımda olmadığı zaman favori şarkılarımı dinleyebiliyorum. Tarih özürlü olduğum için ajandam hep yardımıma koşuyor. Yüklediğim bir program sayesinde gitarımı bile akort edebiliyorum.

800-900 milyon fazla mı bu telefon için? Bence değil.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia 6630 Türkiye'de çıkmayacak.Üzgünüm.

Ayrıca Nokia 6630 5 aydır zaten ASYA kıtasında bulunmaktadır.Yeni bir telefon değildir.6600 ile aynı özelliklere sahip gibi birşey.3-5 eklemesi var o kadar.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'deki sitesine koydularsa Türkiye'de de son çeyrekte çıkar o zaman.Ama sonuçta yeni bir telefon değil.

www.nokia.com'dan ASIA'ya girersin bakarsın ne zaman çıkmış ASIA kıtasında diye.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
UO Data Center
Sosyal ağlarda paylaş

Valla oyle bir bilgi yok .. daha avrupa orta dogu ve afrika da cıkacak daha .. asya da gozukmuyor.Amerika'da da 6620 diye bir sey var.ama 6630 cıktı diye bir olay yok

Avrupadan once Asya'da mı cıkartıyor ki nokia telefonları .. sacma geldi de?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende çok düzenli takip ediyordum geçen sene.İşte bu 6600 çıktı.Dedim hadi alayım 6600.Bi baktım 6620 gözüktü sitede 1 hafta fln,sonra kaldırdılar ama.Bende gittim 6600 almıştım.

6620 zaten aynı özelliklere eklemeli ama 6630'a sanırım kamera fln ekleme işlevi fln olmuş.6630 çıkabilir mi çıkmaz mı bilemem ama şu an 6620 ve 6630 Asia'da mevcutmuş.6630 olmasa bile 6620 varmış.

Dediğim gibi,bütün teknolojik ürünler ilk olarak ya Asia'da ya da Amerika'da çıkıyor.

6630 kaliteli telefon ama 6600 gibi şişman ve ağır.

7610'u tavsiye ederim.6630 ile kıyasladım ve daha iyi gibi gözüküyor.Ayrıca ince ve zarif.

Bende bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum.Ama SE P910'u gördüm sitede.Beklicem 6-7 ay ;)[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
UO Data Center
Sosyal ağlarda paylaş

dralnu +1
bi de p910a bende hasta oldum ya nası bişidir o nezman çıkar acaba param war biraz alalım hemen...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 19 Eylül 2004 03:25 tarihinde demiş ki:
allah askina biraz destekli atin, veya sole tersini kanitlamasi zor biseyler atin ki inanmak daha rahat olsun ..

compare
latest 20 * coming soon yazilarina VE location a dikkat

bunu benim icin diyorsan ciktigi zaman gorusuruz[signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ]
G-Mail |:yapma:| fink
Sosyal ağlarda paylaş

eheh benim gördüüm çoğu topiq ölece kayıp gidio zaten sınır dışı yerlere alıştım şahsen ben :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...