logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şöyle kısa süreli konaklamalar için rezidanslar oluyor eşyalı evler apartlar falan. pahalıya kaçmamak şartıyla beşiktaş ya da taksim-m.köy taraflarında var mıdır böyle yerler? 2 aylığına arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Aylık 900 TL'ye faturalar dahil taksim'de var. 1 ve 3 aylık kontrat yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 900 çokmuş. maksimum 500 olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 abi istanbulda apart eşyalı aylık 500 tl, zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 beşiktaş ya da taksim-m.köy'de 500'e zor evet. tel no için özel mesaj ile iletişime geçin ben şurdan exchangelere ayarlamıştım, ucuz bir şey bulurlar belki ara.. ev sahibi elemanlar, baya eşyalı daire var ellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar