Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Arkadaşlar malum üni'ye gidicez paraya ihtiyacımız olacak ama gel gör ki her sabah babadan alamayacaz artık harçlığı. Maraş-İstanbul arası para akışını düzenlemek için "bankamatik kartı" almak farz oldu. Ama gel gör ki benim vergi kimlik no.'m yok Bu da bizi sorunsalımıza getiriyor, internet üzerinden hangi adresten alabilirim aceba? Teşekkür ederim şimdiden paticiklar[signature][hline]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: -Merhaba savaşçı. -Selam büyücü. -Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm -Gidelim bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 internetten alındığın sanmıyorum . ben vergi dairesinden almıştım zamanında ...[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 önceden hiç almadı isen defterdarlıga(hmm vergi dairesi midi karıştırdım?) gidiyosun ordan cıkartıyorlar giderken nüfus cüzdanı ve fotokopisini götürüceksin[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. [Bu mesaj DynamicK tarafından 20 Eylül 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 en yakın vergi dairesine nufus kağıdı fotokopinle git 10 dakikanı almaz[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Teşekkürler pati kardeşler.[signature][hline]zagorx, 05 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: -Merhaba savaşçı. -Selam büyücü. -Hadi geal karfura gidelim auhzuhamauuahm -Gidelim bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar