MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Önceden varmıydı yoksa benmi yeni fark ediyorum , mesela " what is ip " yazdiğimda İlk sıralada , IP nin açılımını vs söyleyen bir site çıkıyor, ve ayriyetten " binghamton forum " yazdim ve bi haria gösterdi.KOrdinatlari vs İlginç bilgisi olan varmi[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 20 Eylül 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 birde "define:" var benim bildiğim mesela define:OLE gibi[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ask question var bir de. Para veriyorsun senin icin sorunu cevapliyorlar... Super... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 1-2 sene sonra google isletim sistemi gibi bir sey olur zaten . su anda bile inanilmaz fazla ozelligi var ama nedense hep gizli sakli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar