Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba bir sorum olacaktı... normal kullanıcılara ve forum yoneticilerine farklı pixellerde avatar koyma işlemini forum yonetiminden nasıl yapabilirim??
Kısacası forumlarıma normal kullanıcıların 100*100 7kb
benim limitsiz avatar işlemini acıklarsanız sevinirim...
İyigünler
Mesaj tarihi:
phpbb mi kullanıyorsun yoksa asp forum mu ?[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek...

[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 20 Eylül 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim için demi aynı ebatlar olmak zorunda baska bir forumda görmüştüm ebatların kucuk olduğu halde forum yoneticilerinin avatarları limitsizdi. Bunun imkanı yok mu ?
Mesaj tarihi:
Avatars Dosyasının içine Koyabilirsin yada bi url'nin içine koy sadece sen gör url den çağır.[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Mesaj tarihi:
avatar ölçülerini [ihtimal ölçülerini yani] resimden +10/+10 pixel büyük yap . kullanıcı yönetiminden koyacağın kişiyi seç ve avatarını en alttan hallet...[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek...

[Bu mesaj darth_devhochi tarafından 6 Haziran 1996 06:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sen beni anlamadın arkadasım. Normal forum kullanıcısı 100x100 pixelden büyük avatar koyamıyor. Ben ise forum admini olmama ragmen banada aynı 100x100 pixel ve kb sorununu cıkarıyor. Bildiğim kadarı ile forum yöneticilerinde pixel sorunu yoktu onu nasıl yapacam die soruyorum.
  • Yeni Oluştur...