Maddog35 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Merhaba bir sorum olacaktı... normal kullanıcılara ve forum yoneticilerine farklı pixellerde avatar koyma işlemini forum yonetiminden nasıl yapabilirim?? Kısacası forumlarıma normal kullanıcıların 100*100 7kb benim limitsiz avatar işlemini acıklarsanız sevinirim... İyigünler
Dev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 phpbb mi kullanıyorsun yoksa asp forum mu ?[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 20 Eylül 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 php de kontrol panelinden yapacaksın[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Aşşada yönetim paneli yazmalı oradan[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Maddog35 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 tamam kontrol panelinde avatar ayarlarından yapıyorum 100x100 pixel 5kb veriyomrum. Daha sonra ben koymak isteyince bu ebatları gecemez dior
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ebatları geçmediğine emin misin?[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Maddog35 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 benim için demi aynı ebatlar olmak zorunda baska bir forumda görmüştüm ebatların kucuk olduğu halde forum yoneticilerinin avatarları limitsizdi. Bunun imkanı yok mu ?
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yada 5 Byte veriyor olma ??[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Avatars Dosyasının içine Koyabilirsin yada bi url'nin içine koy sadece sen gör url den çağır.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Dev Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 avatar ölçülerini [ihtimal ölçülerini yani] resimden +10/+10 pixel büyük yap . kullanıcı yönetiminden koyacağın kişiyi seç ve avatarını en alttan hallet...[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 6 Haziran 1996 06:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Maddog35 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Sen beni anlamadın arkadasım. Normal forum kullanıcısı 100x100 pixelden büyük avatar koyamıyor. Ben ise forum admini olmama ragmen banada aynı 100x100 pixel ve kb sorununu cıkarıyor. Bildiğim kadarı ile forum yöneticilerinde pixel sorunu yoktu onu nasıl yapacam die soruyorum.
Öne çıkan mesajlar