Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG P970 Black 10 Günlük

pcguru

Öne çıkan mesajlar

Dynun diğer düşündüğün telefon ne bilmiyorum ama inan çok iyi bir alet benim telefonumu alıp almaman söz konusu değil alet cidden genel olarak çok iyi. İmkanın varsa bir telefoncuda incele istersen. Ben sadece isimden dolayı yurtdışından gelen iphone olduğu için (bu telefonu aldıktan sonra 2 temmuzda geldi iphone} o yüzden kullanıyorum ama hep ağırlık olarak hem incelik olarak hemde ekran olarak bence çok daha iyi. Özellikle güneş ışığında yansuma olmaması gayet güzel nova ekranından dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi dydun ile 5-6 gün önce konuştuk telefonu alacaktı yalnız elindeki telefoun satıcaktı başka bir alıcıda vardı hani eğer diğer adam alırsa alacaktı prası çıkışmıyordu konuşma böyle bitti.

sonra diğer adam parayı ayarlamış oke dedik adamla onun gecesi dydus mesaj attı ben hazırım dedi alabilirim dedi. Bende dedim böyle böyle ama senle daha önce konuşmuşştuk o zaman diğer adama satmıyorum sana satıyorum dedim -.-

Tamam dedik bu konuşma gece 2-3 gibi falan oluyor tabii sanırsam. Saba ben uyurkende kardeşimde telefonun satılacağını biliyor ya diğer adam arıyor ödemeyi yaptım haberiniz olsun diyor kardeşimde bakıyor OK verip ben uyurken telefonu yolluyor.

Ben kalkında kardeşimde abi sattık telefonu diyor bende höng ediyor nereye sattık diye. Dün ki adama diyor böylece dydun alamamış oluyor kaza eseri.

Alan kişide ödemeyi sanalpazar.com üzerinden taksitle alıyor. Onayda veriyor ama sonrasında GOLD bilgisayarın markası olan sanalpazar.com açılmıyor :D parada sanalpazar'da telefon alan kişide benim elimde de ..... var şuan bakalım ne olacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...