Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna başlamak

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Ben AoC ye başlamak istiyorum, hazır f2p de oluyomuş :)

Fakat hiçbir bilgim yok, daha önce tonla MMORPG oynadım(Ağırlıklı WoW) .

Bu oyuna başlamak için sadece oyunu mu almalıyım. Ek bölüm paketleri var mı?

Ek bölüm paketleri olmadan oynayabilir miyim?_

Başlangıç için ne tavsiye edersiniz falan filan.

Biraz yardımcı olabilir misiniz bana?

Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk oyunu alman yeterli. hatta internet sitesinden endless trial indir oradan bir dene. insanlar f2p oluyor diye buraya akma düşüncesinde ama hüsrana uğrayacaksınız :) çünkü f2p özelliği sadece artık kimsenin uğramadığı düşük seviye mekanları önünüze açıyor. daha geniş kapsamlı tanıtım paketi. oyun içeriğinin %20sine falan ulaşabileceksiniz.

dediğim gibi; oyunda endless trial seçeneğine gir. ileride aoc unrated çıkınca ki sanırım 1 aya kadar çıkıcak ona geçersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba;
Ekran ayarlarından olabilir Aoc maalesef nasıl bir donanım istediğini daha çözemedim grafik motoru ile ilgili problemler vardı ekran ayarlarından my self diye bir ayar vardı onu seçip dene derim donma gidiyorsa ekran kartın dan olup olmadığını anlarsın bir diğer donma nedeni ekran kartının ısınması ile oluşur fan hızını attırmanı söyliyebilirim ayrıca yapmışsındır ama tekrardan soyleme gereği hissetim ekran kartı sürücüsünü güncelle ve 64bit işletim sistemi kur derim. 64bit işletim sistemini kesinlikle kur 32bit ile çok fark var zamanında 32bit kullananlar da ram vs.. hata verirken bende vermiyordu.

Bir diğer problem ise lag tır oyunu ilk kuranlar genelde bu sitemden yakınır oyun icon una tıkladığında açılan ekranda options kısmına tıkla ve sol tarafta lvl lar yazan bir bölüm var onlara tıkla ve güncellemeleri yapmasını sağla tahmini 2gb yükleme yapacak, oyun normalde bu yüklemeleri yapmazsan haritalara girerken normalden daha fazla bekletir nedeni arka plandan yükleme yaptığı için, bunu yaptığında o sorun ortadan kalkar ve son olarak oyuna girdiğinde misc diye bir ayar vardı f11 e basınca çıkıyordu galiba oradan bağlantı hızını 1 in altına çek bağlantı hızına göre.

Not: 2 ay önceye kadar bu ayarlar vardı şuan için değişmiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...