7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 benim arkadaşım da itü makine kasıyodu, ilk sene istediği puanı yapamadı ki bu adam dershanelerde a sınıflarında falan filan acaip başarılı bi tipti derece bile bekliyolardı ama sınavda olmayınca olmuyor -gerçi yine baya iyi bi sıralama yaptı- ama 2. sene denemeye karar verdi ama yine aldığı puan civarında bişiler aldı ki adam yine ciddi hazırlanıyordu yani. Bana olmaz deme biri de demiş yine yaptığın puan civarında bir yerde kabilirsin haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi işte ne kadar çalışırsan çalış kaderine sınav anında karar veriliyor. öyle kursta yalayıp yutup matematikte sorudaki tek virgülün sorunun şart kısmını değiştirmesinden giden adamlar bile var sınavlarda. ben de şu sıralar sınava hazırlanıyorum. konuları iyi biliyorum ama en nefret ettiğim huyum soruları bu basitmiş diye hafife almam. en basit soruyu bile çok zormuşçasına çözün. nerden gidiyorsa hep basit dediklerimizden gidiyor biraz da. en azından bende öyle. :D her zamankinden daha dikkatli olacaksanız, aynı hatayı 56343242 kere yapmam diyorsanız bu sınava bir daha girin. ama yok diyorsanız hiç bulaşmayın. ytü ise ytü neyse ne girin okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 İstanbul dışında düşünüyorsan 15000 ile Hacettepe'ye rahat girersin. Yatay geçiş yaparım diye istemediğin bir bölümü sakın yazma ama, İTÜ gibi bir üniversitede mühendislik fakültesinde 3.50 üstü ortalama yapmak ÖSS'de ilk 10000'e girmekten kat kat zor bir iş. Hepsi bi yana eğer bi daha sınava girmek istiyosan gir gitsin. 1 sene kayıp falan hikaye, 4. sene bırakıp yeniden sınava giren biri olarak konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar