MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Arkadaşlar, şimdi antalyada doktorların bi kongresinde bi iş çıktı. 3-4 günlük.. Şimdi telefon ettiler bende duş alıp traş olup görüşmeye gidicem. Fakat bu süre zarfında antalyada ucuzcu pansiyonlar felan ne kadar bilginiz var mı bi söylerseniz sevinirim.. Ona göre görüşmede fiyatı belirleyecem yol ve kalma ücretini çıkarınca.. Bari bu sürede parasızlığımıza bir nebze çare bulmuş oluruz..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 öğretmen evinde kal kartın yok mu ?[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya kartım varda 2 sendir pul takmıyorum.. Geçen bir yerde uyanıklık yapayım dedim yemediler.. Pul yok, eğer gidersem o zamana kadarda pul yetiştiremem. Bu haftasonu sanırım ama gidince öğrenicem tam şeyleri..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Neyse ben duşa girer hadi beyler bir yardım..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 genel anlamda söliyim pansiyonlar antalyada 25-30m civarı pazarlıkla 30 olanı 25 e 25 olanıda 20 ye çekersin ama gittiginde böyle 2 hafta kalıcak gibi devasa bi bavulla fln gitmiceksin yoksa adam nede olsa kapıya gelmiş baska yere gitmes diye indrim yapmıyo doluluk oranı su donem cok degil bu yuzden ucuza bulursun kale içi -güllük postanesi arasında 1-2 tane gördüdüm galiba en merkezi yer orası bu arada sen ne tarafa gidiceksin antalyada[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hımm .. Ne tarafına gitceğimi bilmiyom. Kongre varmış doktorların işte .. Görüşmeyi erteledim. Şimdi duş al falan filan yetişemem ta levente.. Yarın sabah 11'e erteledim.. Pansiyon 25 ha.. Hımms yine pahalıymış lem. Ben gidip tatil beldesinde kalmıcamki niye bu kadar pahalı acep? Bide sırf uyumaya gideceğim için, konfor monfor da aramam..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 benimle iletişime geç konfor aramıyorum diosan kaleiçinde en ucuz yeri bulurm sana[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Özele attım..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 affirmative[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar