zaidral Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 turnelerinin istanbul ayağı 8 haziranda olacak. valla şimdiden heyecanlandım desem yalan olmaz bekliyoruz merakla. gerçi organizatörler belli değilmiş ama konsere kesin gözüyle bakıyorlar..
Jhengie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben öle gösle bakmıorm ama umarım gelirler..hadi hayırlısı ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Natural Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ohanes çok var daha gerçi ama gidilesi:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
jankis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 losing my religion ı dinleyip çıksam izin verirler mi acaba :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Öne çıkan mesajlar