Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazırlık atlamalımıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün sınav sonucunu öğrendim, şartlı geçmişim hz yi yani sadece ilk bir ay normal derslerin yanında 2 saat ing görcem o kadar.. ama şimdi ikilemde kaldım atlamalımıyım okumalımıyım?
lisedeyken hz yi atlamıştım yani bi yıl kayıp olarak çok görmüyorum. bi yandanda özel üni. parayla okuyom yani ilerde belki sene kaybım olursa veya yaz okulu falan hem ona ortam sağlamış olurum diyorum. bide 1. sınıfın dersleri nası onlardan çok emin degilim zorlıcakmı bilmiyorum. çok ikilemdeyim..
çankaya üni. Bilgisayar müh. bölümüm..
fikirlerinizi alabilr miyim?[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
lise de hz atladıysan, bi de üstüne üni de atlarsan 2 yaş küçük olcaksın glb dönem (aslında özel okullar fln yüzünden bayaa değişik oluyo dönem yaş ortalaması ya neyse :D)
bence 2 yıl büyük bi fark, ve hazırlık yaşanılacak bi sene eğlenceli(dir yani daa lise deim bilemicem ama neyse:D) ben hz atlama derim... tabi maddi açıdan bi sorun yoksa bi yıl fazla ödemenizde... maddi olarak okulu zor karşılacak durumdaysanız direk atla ztn düşünme... boşa yük olma yani ailene[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
valla iki alternatifin var.

1. abi ben iş güce gelemem. ne kadar uzun süre okursam o kadar iyi. çalışmak falan da sarmaz beni. ben hazırlık okuyım en iyisi, bol bol gezerim.

2. bir sene dediğin 365 gün. ben 365 gün kazanırsam bu sürede okulu bitirdikten sonra (a)askerliğin büyük bir bölümünü bitirebilir ve iş hayatına rahat başlarım, (b)dışarıda birçok kursa gidip kendimi geliştirebilirim, (c)iş tecrübesi kazanıp daha iyi maaşla çalışmaya başlayabilirim. bu yüzden hazırlık okumamalıyım.

hangisi sana uyuyorsa onu seç. sonuçta hiçbiri ayıp değil, kişilik meselesi[signature][hline]en ince yerim bileğim..

Syphex [CoH:Justice]
Mesaj tarihi:
atla kesinlikle...boşyere para verme..[parayı ye 1.sınıfta:-P][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
zaman ve para kaybı eğer ingilizceyi hazırlıksız halledebileceğini düşünüyorsan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ya sanırım halledebilirim.. halletmekte zorlanırsam arkadaşlarımla ortak çalışıp sonuçta yaparım bi şekilde diye düşünüyorum..
maddi olarak okusamda çok büyük sorun olcanı sanmıyorum ama yinede risk risktir:/
sanırım atlayabilirim liseden alışkınım büyüklerle okumaya :P[signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 19 Eylül 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
atla kesinlikle...boşyere para verme..[parayı ye 1.sınıfta:-P]

+1000[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
ya beyler açık lise formu dolduruom lazım BANA msn falan verin acık lise formu doldurcam biyerde takıldım yardım lütfen[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
hazırlık atlayınız hiç düşünmeyiniz. benim gibi 1 senenizi boşuna harcamayınız. :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
Hazırlık mutlaka oku ! Universitenin en zevkli senesidir. Yani çok pişmanolursun okumassan.. En süper senedir daha ne diyim..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Mesaj tarihi:
Eğer alacağın eğitime göre okuluna bağlı diyorsan fiz, ben eğitimi için okusun demiyorum. Gerekiyosa hergün kaytarsın :P ... Yani tam geyiktir hazırlık.. Hergün makara yaparsın.. Sürekli eğlenirsin istersen.. Hemde eğlenerek sınıf geçersin. Ama 1. sınıftan sonra, istesende eğlenmessin stressden ve bilimum dalavereden..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Mesaj tarihi:
:) Bir sene fazla para kazancaksında, sana gökten yağdırmayacaklar parayı.. Eşşek gibi yorulacan.. Sonra işyerinde herkes biribirinin ayağını kaydırmaya çalışacak . Çıkar ilişkileri üstüne kurulu arkadaşlıklar görecen..
Bence hayatın bu yönünün pisliğini erken görmeye değmez.. Git oku paşa paşa, makaranı yap dalganıda geç...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....

[Bu mesaj nedanko tarafından 20 Eylül 2004 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben okucam bu sene haz. Hem mat eksikliklerini gidericem hemde iyi olur ya lise gibi olcak nasılsa süper olur yani. Şimdiden üni websitesinde yayınlamışlar math da şu konuları öğrenmeden gelmeyin zorlanırsınız diye 15mblık pdf :)[signature][hline]come forth my friend...
  • Yeni Oluştur...