Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Candan ercetın mersınde konser verırken bomba patlamıs haberlerde soyledı tam duyamadıgım ıcın ne olup bıttıgını anlıyamadım[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Nefret ediyorum ya, hortlatmaya çalışıyorlar terrörü[signature][hline]Let's sing the Bards song
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce bu yıl 5’incisi düzenlenen Mersin Müzik Festivali kapsamındaki Candan Erçetin konseri sırasında meydana gelen patlamada, 2’si polis 19 kişi yaralandı. 19 Eylül 2004— Yaralılardan 3 kişinin durumlarının ağır olduğu belirtildi. Mersin Valisi Atilla Osmançelebioğlu ise, patlama ile ilgili geniş çaplı operasyon düzenlendiğini söyledi. Kaynak ntvmsnbc.com[signature][hline]Let's sing the Bards song
kavel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Silah sesleride geldi bana ama o taraftanmıydı bilmiyorum. Hastahanenin dibinde oturuyorum. Bütün o sesler karmaşa ve üstüne duyduğum ambulan sirenleri sinir bozmayacak gibi değil.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me.
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hsktr ya nası olmuş acaba ben burda dünyadan uzak yaşayınca tabe öle oluo tek olayım pati oldu resmen ...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Wispy; Nefret ediyorum ya, hortlatmaya çalışıyorlar terrörü +1
Brook Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Şerefsiz insanlar. Ordaki insanların ne suçu var ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Kincal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 19 yaralı var,herhalde torpil atmışlar.Çok çok büyük birşey değil ama yine de üzücü.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Wispy, 20 Eylül 2004 02:01 tarihinde demiş ki: Nefret ediyorum ya, hortlatmaya çalışıyorlar terrörü +1[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Kincal, 20 Eylül 2004 12:53 tarihinde demiş ki: 19 yaralı var,herhalde torpil atmışlar.Çok çok büyük birşey değil ama yine de üzücü. ne torpili yaf yok kız kaçıran geçmiş olsun :([signature][hline]hö?
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 lol. hiç güleceğim yoktu walla. torpil atmışlar he? yok yok mayın döşemişler.. *! haspinnallah.. *
Öne çıkan mesajlar