Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konser ve Bomba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Candan ercetın mersınde konser verırken bomba patlamıs haberlerde soyledı tam duyamadıgım ıcın ne olup bıttıgını anlıyamadım[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce bu yıl 5’incisi düzenlenen Mersin Müzik Festivali kapsamındaki Candan Erçetin konseri sırasında meydana gelen patlamada, 2’si polis 19 kişi yaralandı.

19 Eylül 2004— Yaralılardan 3 kişinin durumlarının ağır olduğu belirtildi. Mersin Valisi Atilla Osmançelebioğlu ise, patlama ile ilgili geniş çaplı operasyon düzenlendiğini söyledi.

Kaynak ntvmsnbc.com[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
Silah sesleride geldi bana ama o taraftanmıydı bilmiyorum. Hastahanenin dibinde oturuyorum. Bütün o sesler karmaşa ve üstüne duyduğum ambulan sirenleri sinir bozmayacak gibi değil.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Mesaj tarihi:
hsktr ya nası olmuş acaba ben burda dünyadan uzak yaşayınca tabe öle oluo tek olayım pati oldu resmen ...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
Şerefsiz insanlar.
Ordaki insanların ne suçu var ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]

Mesaj tarihi:
19 yaralı var,herhalde torpil atmışlar.Çok çok büyük birşey değil ama yine de üzücü.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 20 Eylül 2004 02:01 tarihinde demiş ki:
Nefret ediyorum ya, hortlatmaya çalışıyorlar terrörü

+1[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
said:
Kincal, 20 Eylül 2004 12:53 tarihinde demiş ki:
19 yaralı var,herhalde torpil atmışlar.Çok çok büyük birşey değil ama yine de üzücü.

ne torpili yaf yok kız kaçıran

geçmiş olsun :([signature][hline]hö?
  • Yeni Oluştur...