Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Arkadaşlar, Japonya'dan istediğiniz ve orada olmayan bir ürün varsa benden isteyin. Özel mesaj da makbuldür. Kyoto'da yaşıyor Tokyo'ya da arada bir gidiyorum, ne isterseniz gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Angelotti said: Arkadaşlar, Japonya'dan istediğiniz ve orada olmayan bir ürün varsa benden isteyin. Japonyada olmayan ürünü Japonya yerine senden isteyelim doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Orası dediğim Türkiye. Tabi orada olunca yazıdaki orası kelimesi orasıymış gibi sanılmış olabilir ancak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 japon ya pahalı ülkeler sıralamasında üst seviyede diye biliyorum ama yanlışım varsa kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Orda çalışana göre ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sırf meraktan soruyorum, radyoaktivite muhabbeti noolacak? gümrükte bodoslama bırakmaz caponlar heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ibanez gitar istiyorum. burda da var ama ibanez ama japon ibanez lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar