Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift Powerleveling

Arnmin

Öne çıkan mesajlar

Tüm Rift severlere merhaba.

Uzunca süren wow powerlevel işinden sonra Rift adlı yeni oyuna geçtim ve bu oyunda da artık powerlevel yapacak konuma geldiğimi düşündüğüm için powerlevel ilanı vermeye karar verdim.

Rift Powerlevel fiyat listesi aşşağıdaki gibidir.

1-10=10TL
1-20=30TL
1-30=60TL
1-40=120TL
1-50=180TL

10-20=20TL
10-30=50TL
10-40=100TL
10-50=170TL

20-30=30TL
20-40=80TL
20-50=150TL

30-40=50TL
30-50=120TL
40-50=70TL

Favor-Planarite/Prestige Farm

1saat=5TL

Saat yöntemiyle farmlamak bazı rift oyuncularının pek hoşuna gitmeyecek bir yöntem gibi gelebilir, ancak abartı fiyatlardan kaçınmak için daha iyi bir yöntem yok. Maalesef partinizle, shardınızla, guildinizle, gearınızla yani kısacası içinde bulunduğunuz oyunun mekaniğiyle alakalı olarak özellikle planarite farmda bir denge oluşturmak ve haksızlığın önüne geçmek istiyorum. Örneğin, bir gün 3-4 saatte 500 planarite kasamazken bir diğer günde son derece iyi bir grupla yarım saatte 5000 planarite kasılabildiğine bizzat şahit oldum.

Bütün powerlevel işlemlerinde ne kasılmışsa karakterin üzerinde bırakılır. Prensip olarak, 1-50 powerlevel işleminde %90'lık mount'u almıyorum. Dolayısıyla 50 level'da %110'luk binek daha kolay gelebiliyor. Fakat, müşterinin özel istekleri değerlendirmeye alınacak ve mümkün olduğunca ona göre hareket edilecektir.

Saatli farm işleminde dinlenme saaati 5 dakika bile olsa müşterinin saatinde yenilmiyor ki haksız bir kazanç elde edilmesin. Saatli farm olsun powerlevel işlemi olsun müşteriye rapor şeklinde sunuluyor. Kasılma saatleri içinde istenilen her an msnden canlı olarak da "Karakterim ne durumda?" sorgusu yapılabilir. Ancak bu işlemi oyun içinden yapmak, wow powerlevel işleminde olduğu gibi, Rift'in de adminler ve gm'ler tarafından gözetleme altında olmasından dolayı sıkıntı çıkaracağından son derece tehlikelidir. Bu sebepten, msn en güvenilir yöntem.

Powerlevel ve farm işlemlerinde, tıpkı bu zamana kadar wow'da olduğu gibi, kesinlikle ve kesinlikle bot ve 3. parti yazılımları kullanılmayacak, herhangi bir şekilde müşterinin mağdur olmasına göz yumulmayacaktır. Allah'a şükür,bu zamana kadar ne powerlevel işinden ne de gold alış verişinden bannlanan tek bir müşterim oldu.

Herkese iyi oyunlar diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim.

Doğrudur, normal şartlar altında o kadar zamanda bitiyor. Daha bugün pug bir grupla bir saatte 13000 civarı planarite, 2 epic, bir ton common item, eternal planar dust, minor catalyst kastım. Saatte AH ile hiç uğraşmadan 50-60 platinumdan fazla kasıyorum. Oyuna başlamayı düşünen arkadaşlarımın da sorduklarına istinaden hep şunu söyledim: Bu oyunda önce planarite sonra da platinum şu anda "bence" en kolay farmlanacak şeyler.

Ancak, "Şu kadar zamanda şunu yapamayan zaten çıksın oynamasın." tarzı düşünceyi müşteriye karşı kullanmayı ben pek benimsemiyorum, her ne kadar kendim için doğru deyip katılsam da. Çünkü müşteri sizden Prestige Rank 6 için paket satın aldığında "25-30 günde kasacaksa hiç kasmasın bıraksın" demek yanlış olabiliyor. (Şahsen günde 90k civarı rank kasabilen birisi olarak söylüyorum.) Ben geçmişte powerlevel yaparken yaptığım gibi, ilanlarımı her zaman en kötüsünü düşünerek veriyorum.

Zamanında avrupalı siteler için powerlevel yaparken de, yerli siteler için powerlevel yaparken de aynı şeyleri hep söyledim. Müşteriye bir işin bitmesi 3 gün diyorsam bu hiçbir zaman 3 gün olmadı. 3 gün olsaydı da 4.güne geçmeyecekti. Çünkü, her zaman en kötüsünü düşünmek lazım, ona göre konuşmak lazım. Boş vaatlerde bulunmak, sonradan yalancı durumuna düşmek benim ticari anlayışıma aykırı geldiği için bütün alış verişlerimi bu yolla yapıyorum. Alırken de satarken de.

En basit örneği bugün bir t2 farmı çok çok iyi grupla yarım saat civarında bitiyor. Hatta 40 dakikanın altında bitirebildiğiniz bazı t2'lerden achivement bile geliyor. Ama, ben 1.5 saatte 3 tane t2 farmlarken -ki daily questlerden daha zor bir olay- stillmoor ve iron pine peak daily questler'ini guardian'ların gazabı yüzünden bitiremedim. Hani bir iki üç derken 2-3 prestige rank arasını yarım bar doldurmaya yetti yaptığım/yapmak zorunda olduğum world pvp.

Ben ilanlarımı verirken müşterinin mağduriyetini hesap ederek bu işe giriyorum. Geçmişte de bu böyleydi, gelecekte de böyle olacaktır.

Konu güncellenmiştir. Powerlevel için spot müsaittir.
Sosyal ağlarda paylaş

Pipet said:

said:
bannlanan tek bir müşterim oldu.

adam bann'letmiş sadfsa

Türkiye İş Bankası'nın Atatürk ile ilgili reklamı beğeni topladı. Ama bir hata çıktı.
Türkiye İş Bankası'nın Atatürk ile ilgili reklamı büyük bir beğeni toplamıştı. Ancak reklamdaki Türkçe hatası dikkatleri çekti.

Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, reklamadaki Türkçe hatasını köşesine taşıdı:

"...Reklamda Ata'nın ağzından "Ne eline batan diken ne de söylenenler umurunda olmayacak" cümlesini işitiyoruz.

Dilbilgisi kuralına göre içinde "Ne, ne de" geçen cümleler, olumsuz fiil ile bitemez. Doğrusu, "Ne eline batan diken, ne de söylenenler umurunda olacak" şeklinde olmalıydı.

Aynı zamanda bir dil devrimcisi olan, her konuşmasında Türkçe'yi mükemmel kullanan Atatürk'ü konuştururken, azami özen göstermek gerekirdi."

Günceldir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...