Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Biliyorum gereksiz bir konu belki ama bir sorum olucakti ultima serveri kuranlar kendine ait web sitesi oluyor ve cogu ultima forumlari birbirine benzer oluyor.Acaba o web siteyi ne kadara aliyorsunuz ? bunu ogrenmek istiyorum[signature][hline]Arekreas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Siteye sor bence.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 forum muhtemelen phpbb midir nedir ondandır siteyide www.freewebtemplates.com dan bak editle şahsen ben öle geliştiriyorum kendimi baya yaratıcılık katıyor[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 eh helal erutan template alıp editlemek mi yaratıcılık :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Çok yaratıcıymıssın hakkatten Erutan ahah[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Eh bence çok da kötü bir yntem değil. template editleyerek ne yapılabileceği pekala öğrenilebilir ve evet yaratcılığı da geliştirir. Pek çok yaratıcı webmaster ilk denemelerini bu şekilde yapmamış mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sostizm +1 editlemek demek alip yazilarini vs degistirmek demek degil illa, goruntusune yeni bir sekil katmak, kendi sevecegin hale getirmek ve birseyler eklemek olabilir ve yeniler icinde gayet yaraticiligi gelistiren ve ogretici bir yontem. [signature][hline][ zimg ] dimg [ /zimg ] G-Mail |:yapma:| fink [Bu mesaj tAKA tarafından 20 Eylül 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 phpnuke kullananlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ultima serverı kuranlar ya co-location yapıyor yada dedicated alıyor genelde. diğer türlü host işi yapan server sahipleride barındırabiliyor ama serverdaki diğer siteler için iyi birşey değil. deli gibi BW, CPU vs yiyecektir çünkü. diğer yandan siteleri aynı server üzerinde olmak zorunda değil. ya aynı server üzerine kurarlar yada bir miktar alan satın alabilirler bu iş için ... olay budur ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar