TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi iyi, ok, naysü. da birinin bir topikte yaptığı bir espriyi(yahut neyse) ebesinin iç çorabına kadar götürmenin anlamı ne lan? hey! lemurcular! prim mi yapıyorsunuz lan? şu koala ve lemur olayını bi nothing else matters yaptınız lan. bi lost yaptınız. bi `ben caz ve bulüğüs dinliyorum ya hehe` yaptınız. che guevara tişörtü mü giyiyorsunuz adamım? hadi orijinal lamur ve kovolo(gittikçe vahşileşiyorum bak) maavvetine dahil olanları, o topikte bulunanları tenzih edelim. de hiç alakası olmayan adamın gelip "abi şimdi burda koala'ya lemur mu diyoruz? roger." yapıp burda lemur muhabbeti yapmasına... KOOONO GAKIII!!! (1 koymadım değil mi? koymadım. sen eklersin. lemurcu.) hehe.
Meov Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 TheRiverBelow said: abi iyi, ok, naysü. da birinin bir topikte yaptığı bir espriyi(yahut neyse) ebesinin iç çorabına kadar götürmenin anlamı ne lan? hey! lemurcular! prim mi yapıyorsunuz lan? şu koala ve lemur olayını bi nothing else matters yaptınız lan. bi lost yaptınız. bi `ben caz ve bulüğüs dinliyorum ya hehe` yaptınız. che guevara tişörtü mü giyiyorsunuz adamım? hadi orijinal lamur ve kovolo(gittikçe vahşileşiyorum bak) maavvetine dahil olanları, o topikte bulunanları tenzih edelim. de hiç alakası olmayan adamın gelip "abi şimdi burda koala'ya lemur mu diyoruz? roger." yapıp burda lemur muhabbeti yapmasına... KOOONO GAKIII!!! (1 koymadım değil mi? koymadım. sen eklersin. lemurcu.) hehe. Ne diyorsun lan sen? Öm at asudhasd
Meov Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Evet kasten lan dedim samimi olsun flm diye değil.
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 TheRiverBelow said: abi iyi, ok, naysü. da birinin bir topikte yaptığı bir espriyi(yahut neyse) ebesinin iç çorabına kadar götürmenin anlamı ne lan? hey! lemurcular! prim mi yapıyorsunuz lan? şu koala ve lemur olayını bi nothing else matters yaptınız lan. bi lost yaptınız. bi `ben caz ve bulüğüs dinliyorum ya hehe` yaptınız. che guevara tişörtü mü giyiyorsunuz adamım? hadi orijinal lamur ve kovolo(gittikçe vahşileşiyorum bak) maavvetine dahil olanları, o topikte bulunanları tenzih edelim. de hiç alakası olmayan adamın gelip "abi şimdi burda koala'ya lemur mu diyoruz? roger." yapıp burda lemur muhabbeti yapmasına... KOOONO GAKIII!!! (1 koymadım değil mi? koymadım. sen eklersin. lemurcu.) hehe. Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. yapmıyorum diyeniniz de tatava...........
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çünkü lemur kendine su verilen eli tutar, su verene "hakkını helal et1" der.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yine de wiki'de lemur resmini hâlâ düzeltmemiş olmamız ayıptır
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Wikide şu resimi merak edip http://tr.wikipedia.org/wiki/Makigiller girdim sonuç:
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 lan olm ne özelliği var bu lemur'un.
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mahidevran said: Ara tür lan bu yari insan yari koala http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/ef/ManBearPig.JPG/250px-ManBearPig.JPG http://en.wikipedia.org/wiki/ManBearPig
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ara tür diye bir şry yok saçmalamayın. Harun Yahya bunu kanıtladı evrilmedik, yaratıldık.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Qualance said: fede said: koala o Lemur o. not: burda her şey lemur her şey lemur değil abi koala koyulursa koala deriz ona yani. bu koyulan lemur ama
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şüphesiz ki koalaya Lemur demeyen bizden değildir.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 koala koaladır, lemursa lemurdur. bu lemur. koala ile karıştırmayalım lütfen
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 zebrainekzürafa vardır bide: http://jackdwphotos.com/images/4517_Jul_16_2008_Okapi.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ahhahahhaha adam okapiye zebra inek zürafa dedi ya.
Öne çıkan mesajlar