sostizm Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bugün Noyan ile denedik ama biz pek başarı sağlayamadık debt temizlemede. Ancak konuştuğum bir oyuncu özellikle yüsek levllarda mucizevi olduğunu söyledi. Burada, resmi forumlarda da adam 3 missionda 80k debt temizlediğini yazmış. Sanırım bunu etkin bir şekilde kullanmayı öğrenmemiz lazım. Aramızda kullanan oldu mu? deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Unutmadan cevapta da göreceğiniz gibi missionda ölürseniz kendi gerçek level'ınız kadar debt sahibi oluyorsunuz :D [Bu mesaj sostizm tarafından 18 Eylül 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 reverse sk ne ki?[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 şimdi okudum ve evet bunu çözmeniz lazım :D mesela benimle party yapın, levelınızı düşürün :) ve ben xp kasıyım, siz de debt silin :D[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 heue basarili olamadik mi .. ? ogun ben orda iki dakkada 5k falan kapadim sanirim :)(noyan) [Bu mesaj BoaCh tarafından 20 Eylül 2004 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar