Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ales İtirazı

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

2011 Bahar döneminde ales e girdim,hedefim 90 üzeri bir puan alıp ylsy burslarına başvurmaktı,sınavdan cıktıgımda gayet mutluydum cunku istedigim puanın ustune cıkcagından emindim.

Yaptıgım bölümler sayısal ögrencisi olarak mat1 mat2 ve söz1 di,mat1 de yanıtlamadıgım soru yoktu,mat2 de ise yalnızca 2 boş sorum vardı.

Sonuçlar geldiginde cok sasırdım cunku ösym benim boş bırakmadıgım mat1 icin 3 boş,2 tane boş sorum olan mat2 icin ise 8 boşum oldugunu söylüyordu.

sonuclar acıklandıgının ertesi günü ösym ye itiraz dilekcesi gönderdim,puanım turkiyedeki butun unilerde master yapmaya yetse de benim hedefim meb tarafından verilen ylsy bursu oldugundan istedigime ulasamamıstım tabi.

aradan 1 ay gecti,ösym den olumlu ya da olumsuz hala bi yanıt yok,sonuca itiraz etmek banka hesaplarına fazladan para yatırma + ptt masrafları da bana mal oldu.

simdi bunu buraya yazma amacım şu,biliyorum ösym olumsuz dönecek veya hic dönmeyecek ama bu adamlara 2. bi itiraz hakkım yok ve cevapladıgım sorular konusunda da oldukca eminim,en azından sesim duyulsun istedim,internette bi kac yere daha yazdım,demem o ki yarın öbür gün başınıza böyle bir şey gelirse bu kuruma güvenmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...