hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 o tip bataryalar nikel kadmiyum. li-ion ve li-pol bataryalarda ilk şarj süresinin uzun olması gibi bir olay yok. 3-4 kez şarj olduğunda tam performansına bu ulaşır bataryalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dasaaa said: bi de neler açıkken ne kadar gidiyor pil? şimdi bunu gösterir harika bir app. var cihazda gelen. Supportu tıkıyosun anlık ahngi uygulama ne kadar enerji kullanıyo gösteriyo. Daha da güzeli, diyoki bunları optimize edeyim en az enerjiyi harca sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 vaniLLe said: paspatur said: ne kadar gidiyo? 24 - 28 saat falan ilk basta telefoncudaki herif 3 saat dursun ilk basta acmadan sarjda dediydi, 6 imis meger o. =P essek herif. simdi bi zarari olur mu ki yani ilk basta 6 yerine 3 saatte doldurursam? sordum gerci herife, ilk baslarda cabuk gidiyo ama zamanla düzeliyo didi. simdi de cok iyi sayilmaz 2 gün falan dayaniyo. flight mode'da tutuyorum cogu zaman cok gitmesin die. ama wireless falan cok fena bosaltiyo sarji samursam. edit: ne sacmaliyom ben 3G wi-fi sürekli açık Exchange Mail çalışıyo Display genelde sonda 2 saat radyosunu kullanıyorum 1 saat interneti kullanıyorum 18 - 20 saat gidiyo alet. Eğer kasar herşeyini kapatırsam 2 gün taş çatlasın. Ama bu zaten böyle. Yani i-phoneda bir gün anca gidiyo. O yüzden normal. X8 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hah tamam o zaman, ilk smartphone'um oldugu icin garipsedim biraz belki. cahilim o konuda. o akü infosunu gösterdigi yerde telefon kullanilmadigi zaman %40 gidiyo yaziyo, onu annamadim yalniz sdf. bi de ilk basta internetim olmadigi icin, wireless i fazla kullandim. o da cok cabuk bitirdi. simdi düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 xperia arc aldık bi arkadaşa gece baya bi kurcaladım çok güzel alet bence. Stok romunu da çok beğedim , samsung gibi yaptım oldu olmamamış şık gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar