Anorexic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 arkadaşlar, istanbul ya da edirneden selaniğe en uygun nasıl giderim? derya turizm diye bir otobüs firması buldum 80 lira ve 9 saat. metro var yanlış hatırlamıyorsam 11 saat ve 90 lira.(ikisi de istanbuldan selaniğe) ama duyduğuma göre edirneden yunanistana taksi benzeri dolmuşlar varmış 5 kişilik. fazla durmadan basıyorlarmış gaza. bir bilgisi olan varsa bunların ücretini ve süresini öğrenmek istiyorum. netten de baktım ama bir şey bulamadım... teşekkür ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 valla interrailda trenle gittim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Metroya kesinlikle binme.Sakın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 " (13.02.2011 (DAHİL) TARİHİNDEN İTİBAREN DOSTLUK/FİLİA EKSPRESİ İKİNCİ BİR BİLDİRİYE KADAR SEFERLERİ İPTAL EDİLMİŞTİR.) tcddde böyle yazıyor. bildiğim kadarıyla yunanistana giden ekspres bu ekspresti? ayrıca da neden metroya binmeyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bir de, tren kaç saatte varıyor? 15 saat olduğunu okumuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar