portalmerkezi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sabit telefon hattı kullanmadan internete girmek artık mümkün ! Uydunet Türksat Kablolu tv şebekesini kullanır. Evinizde veya işyerinizde Türksat Kablo tv hizmeti varsa Uydunet bağlatabilirsiniz. Bulunduğunuz binada Kablolu tv olup olmadığını bilmiyorsanız bizi arayabilirsiniz. Hem hattınız kontrolünü hemde başvurunuzu telefonla yapabilirsini. UYDUNET http://www.uydunet-teledunya.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 rahatsızmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adam bot gibi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 la alcam ben bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Cami halısıyla uydunetin ne gibi bir bağlantısı var lan biri bana açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 çok iyi abi uydunet. ttnetten bin kat iyi benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 uydunet alacaktım ama bu topicden sonra almamaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar