Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Laptop'u masaya cakmak istiyoruz. Bildigin masa ile butunlesik halde olacak. Hem yerinden oynamasin hem de o sekilde birakip ertesi gun yine ayni yerde bulalim diye. Sorum su ki bu isi yapmak icin masaya monte edebilecegimiz ve laptopu da uzerinde kilitleyen laptop altligi gibi bir urun var mi bildiginiz? Laptop'u masaya guvenli sekilde kitleyen kablolardan var zaten elimizde ama bu dedigim seyden ariyorum. siyah : masa kirmizi: bize lazim olan mavi : laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 laptopı ekran ve klavye kısmından masaya bağlı tutan ve hareketini engelleyen demir gibi birşey var birsürü yerde görmüştüm ama adını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mediamarkt teknosa gibi yerlere gittiğinde sorsana nereden temin etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben kuzeni kullanıyorum. bağladım masanın üstüne, verdim kucağına laptopu da. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 The flipIT® Laptop Safe: 2 scroll aşağı kayınca hemen sagda, videosu falanda var: http://www.smartdesks.com/computer-table-laptop-table-hz-classroom-furniture.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yapı marketlerden 4 parça L askı aparatı al yap. easy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar