JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 1 saat icinde yeni acct kodu ya da acct satabilecek var mi? 400K uo gold verecegim. 1 hafta icinde de acct'u geri verecegim 200K'ya isterse, yoksa kapaticam. Yani 1 haftaligina 200K kazanacak arkadas. :) Bir ev icin hata yaptim, 7 gun beklemem gerekiyor. gecici acct. Bos olabilir, lbr olabilir vs vs vs. Ama 1 saat icinde gerektigi icin, uo gold ile olabilir. Ya da yarin veririm.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Şu saatte haftaiçi zor bulursun diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Bence de..... Yarina kalacak artik.[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Hallettim saol. :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 lol be dela hala satamadınmı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar