SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 şimdi ben sayısalcı birisi olarak yıllardır istatistik okuyorum bu sene okulu dondurup yapmak istedigim iş olan sinema okumak için tekrar sınava girmeyi düşünüyorum ama yeni sınav sistemi hakkında bi fikrim yok sayısalcı olarak sözelden sınava girerken ne ölçüde puanım kırılcak 6 tane fln puan türü olmuş bide bunlar nedir bana bi açıklayan olursa cok sevinirim tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sana liseli lazım. Eğitimde fazla bulamazsın liselileri. Genelde çöplükte takılıyorlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi aynen ya birisi tasısın ozaman garbıça anlamadım bişey yeni sistemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben de giricektim sınavlara falan ama yeni sistemi görünce hevesim kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 neki abi yeni sistem onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 olur az kırılır puanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Zaybird said: ben de giricektim sınavlara falan ama yeni sistemi görünce hevesim kaçtı. niye ki ya çok güzel bence yeni sistem taksit taksit giriyosun işte onun dışında çok farklı bişi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yaşım geçmiş zaten boşver bu yaştan sonra bişey olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yaş kaç? ben 24 yasındayım giricem valla tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sinema oku aga yönetmene kahve taşırsın, serin meslek neticede http://planetsmilies.net/smoking-smiley-5430.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Yalnz said: sinema oku aga yönetmene kahve taşırsın, serin meslek neticede http://planetsmilies.net/smoking-smiley-5430.gif haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sınav iki aşamalı hale geldi: Ygs ve Lys. Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü Ygs+Lys 3-4 sınavıyla öğrenci alıyor. Lys 3' te Edebiyat ve Coğrafya 1 testleri, Lys 4' te ise Tarih, Coğrafya 2 ve Felsefe Grubu testleri var. Ygs puanının %40, Lys puanınınsa %60 oranında etkilediği Ts-1 ve Ts-2 puanları oluşturuluyor alınan sonuçlar neticesinde. İletişim, Sinema vb. bölümlere Ts-1 puanıyla yerleşiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 feliss said: Sınav iki aşamalı hale geldi: Ygs ve Lys. Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü Ygs+Lys 3-4 sınavıyla öğrenci alıyor. Lys 3' te Edebiyat ve Coğrafya 1 testleri, Lys 4' te ise Tarih, Coğrafya 2 ve Felsefe Grubu testleri var. Ygs puanının %40, Lys puanınınsa %60 oranında etkilediği Ts-1 ve Ts-2 puanları oluşturuluyor alınan sonuçlar neticesinde. İletişim, Sinema vb. bölümlere Ts-1 puanıyla yerleşiliyor. tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 SNA1L said: yaş kaç? ben 24 yasındayım giricem valla tekrar 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 mesajları okumadım da ts-1 ile giriyorsun bi de puanları arttı biraz sayısalcıyım demişsin tarih, felsefe, psikoloji falan biraz zorlayabilir . ayrıca yaş da bence bir sıkıntı mezun olduğunda 28 falan olucaksın, her meseleğe yeni giren gibi yönetmene çay götürmek kamera taşımak, kablo çekmek gibi şeyler yaş ilerledikçe biraz zor gelebilir söliyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi yeni gördüm ben biraz geç oldu cevap.alıntıladım ki özel mesaj gelsin göresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 puan kırılması azaldı.okul puanın 0.15 yerine 0.12 ile çarpılacak alan dışı seçimlerde.ortalama 10-12 puan falan ediyor.bunu telafi etmek zor değil.ts-1 puan türü matematiğin yüzdesinin biraz daha fazla olduğu alan ygs için buna dikkat etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sinema okumak için lys lere de girmen gerekiyor yanlış bilmiyorsam. yalnız sözel tayfası fen yapmıyo ygs de ve sen sayisalciymissın ygs de fen de yaparsan çok avantaj sağlarsın, olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar