Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss hakkında soru yardım lütfen

SNA1L

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben sayısalcı birisi olarak yıllardır istatistik okuyorum bu sene okulu dondurup yapmak istedigim iş olan sinema okumak için tekrar sınava girmeyi düşünüyorum ama yeni sınav sistemi hakkında bi fikrim yok sayısalcı olarak sözelden sınava girerken ne ölçüde puanım kırılcak 6 tane fln puan türü olmuş bide bunlar nedir bana bi açıklayan olursa cok sevinirim tesekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sınav iki aşamalı hale geldi: Ygs ve Lys. Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü Ygs+Lys 3-4 sınavıyla öğrenci alıyor. Lys 3' te Edebiyat ve Coğrafya 1 testleri, Lys 4' te ise Tarih, Coğrafya 2 ve Felsefe Grubu testleri var. Ygs puanının %40, Lys puanınınsa %60 oranında etkilediği Ts-1 ve Ts-2 puanları oluşturuluyor alınan sonuçlar neticesinde. İletişim, Sinema vb. bölümlere Ts-1 puanıyla yerleşiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

feliss said:

Sınav iki aşamalı hale geldi: Ygs ve Lys. Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü Ygs+Lys 3-4 sınavıyla öğrenci alıyor. Lys 3' te Edebiyat ve Coğrafya 1 testleri, Lys 4' te ise Tarih, Coğrafya 2 ve Felsefe Grubu testleri var. Ygs puanının %40, Lys puanınınsa %60 oranında etkilediği Ts-1 ve Ts-2 puanları oluşturuluyor alınan sonuçlar neticesinde. İletişim, Sinema vb. bölümlere Ts-1 puanıyla yerleşiliyor.

tesekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
mesajları okumadım da ts-1 ile giriyorsun bi de puanları arttı biraz sayısalcıyım demişsin tarih, felsefe, psikoloji falan biraz zorlayabilir .

ayrıca yaş da bence bir sıkıntı mezun olduğunda 28 falan olucaksın, her meseleğe yeni giren gibi yönetmene çay götürmek kamera taşımak, kablo çekmek gibi şeyler yaş ilerledikçe biraz zor gelebilir söliyeyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...